Focus op ICT
Brede verspreiding
Lage kosten
Directe sollicitaties
Groot bereik

Start-up ItsOn wil mobiele internet service flexibeler maken

november 1, 2012 0 Comments

Het Amerikaanse start-up ItsOn heeft plannen om gebruik van mobiel internet flexibeler voor de portemonnee te maken. Zo willen zij de gebruiker niet per megabyte laten betalen, maar per dienst.

Het is dan mogelijk om een abonnement te kiezen waarbij je ongelimiteerd kunt streamen, terwijl een andere dienst wel gelimiteerd is. Gebruikers hoeven op deze manier hun dataverbruik niet constant in de gaten te houden en betalen ze voor wat ze daadwerkelijk gebruiken.

“De meeste mensen gebruiken het grootste deel van de service waar ze voor betalen niet. Stel je een wereld voor waar iemand een dag video streaming of een week aan facebook kan kopen”, zegt ItsOn CEO Greg Releigh. Op deze manier weten gebruikers beter wat ze met hun abonnement kunnen.

Start-up ItsOn applicatie

Naast de de achterliggende technologie heeft start-up ItsOn een applicatie ontwikkeld die gebruikers een overzicht biedt van de diensten waarop zij een abonnement hebben en wat hun huidige verbruik is. Om per internetdienst een abonnement af te nemen is echter nog niet beschikbaar. Begin volgend jaar zou een Amerikaanse provider beginnen met de uitrol van ItsOn-technologie, maar de start-up heeft ook al een testfase in Europa gehouden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.