ICT vacatures Breda: carrière in gezellig Breda

Breda is een gezellige stad, maar zeker ook een ondernemende en ambitieuze stad. Carrière maken als IT’er kan dan ook zeker in Breda. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om hier aan de slag te gaan als IT’er. Daarom vind je op ICT Vacaturemarkt alle huidige ICT vacatures in Breda, zodat je snel een keuze kunt maken en kunt solliciteren op een baan die je aanspreekt. Bekijk snel alle ICT vacatures!

Showing 17 of 8 results
Sort by:

ICT banen en werk in Breda

Woon je in of in de omgeving van Breda? Dan is het slim om ook hier op zoek te gaan naar ICT vacatures. Maar kom je juist niet uit Breda, ook dan is het zeker de moeite waard om in deze gezellige stad te komen wonen om hier te gaan werken als IT’er. In Breda is namelijk altijd iets te doen, wat erg prettig is als je even niet aan het werk bent. Zo is het uitgaansleven er erg bruisend. De binnenstad heeft verschillende kroegen en discotheken waardoor er voor iedereen altijd wel een plek is om te ontspannen. Daarnaast zijn er verschillende bioscopen en theaters; aan cultuur geen gebrek in Breda. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd op het Chasséveld of in de binnenstad, wat ook de nodige gezelligheid met zich meebrengt. Of pak in de zomer eens een terrasje aan de haven of op de Grote Markt! Maar er is in Breda ook zeker de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte en helemaal tot rust te komen. Bijvoorbeeld door een picknick in het Valkenbergpark, en boottochtje op de singel of een wandeling door het Mastbos. Daarnaast is Breda een erg karakteristieke stad, waar je veel oude monumenten kunt bewonderen. In Breda zul je je dus, naast je baan als IT’er, zeker niet hoeven te vervelen. 

Direct aan de slag, bekijk onze IT vacatures

In een stad werken waar veel te doen is, is natuurlijk erg prettig. Maar het gaat natuurlijk om die baan! Wil je in Breda gaan werken als IT’er, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo zijn er veel grote bedrijven die hun hoofdkantoor in Breda hebben gevestigd, die regelmatig ICT vacatures hebben. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als Texaco, General Electric, Toshiba en Alfa Laval. Maar je vindt er ook veel bedrijven uit de foodindustrie zoals Hero en Perfetti Van Melle, waar regelmatig ICT vacatures te vinden zijn. In Breda zijn ook veel kleinere bedrijven met ICT vacatures, waar je bijvoorbeeld terecht kunt voor een functie als systeembeheerder, net developer, applicatiebeheerder of allround medewerker. Of je nu een functie zoekt als junior, medior of senior, bij ons vind je geheid de ICT vacature waar jij naar op zoek bent.