ICT vacatures Eindhoven: de beste banen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ICT, bijvoorbeeld in de omgeving Eindhoven? Dan is het wel zo prettig als je makkelijk naar vacatures kunt zoeken. Op ICT Vacaturemarkt vind je alle huidige vacatures in dit vakgebied, gemakkelijk gesorteerd op plaats of stad. Zo kun je, of je nu een junior, medior of senior bent, gemakkelijk de vacature vinden waar jij naar op zoek bent! Wil je bijvoorbeeld aan de slag als Java of PHP developer, of misschien wel als helpdeskmedewerker of systeem of netwerkbeheerder? Regelmatig worden er ICT professionals gezocht in Eindhoven! Je kunt makkelijk op onze vacatures reageren door het bijbehorende formulier in te vullen. 

Showing all 3 results
Sort by:

Werken in de slimste regio ter wereld: Eindhoven

Eindhoven is in 2011 uitgeroepen tot de “slimste regio ter wereld”. Dit is niet voor niets. In Eindhoven vind je de stichting Brainport en natuurlijk de High Tech Campus. Door de Technische Universiteit bevinden zich hier veel hoogopgeleiden en ambitieuze mensen die samen deze regio de slimste ter wereld maken. Wie wil daar nu niet werken? In deze regio zijn zeker ICT’ers erg gewild. Ben je dus ambitieus en wil je graag 100% voor je baan gaan, dan is een baan in de ICT in Eindhoven zeker wat voor jou. Er zijn voldoende mogelijkheden om door te leren en uiteenlopende bedrijven die op zoek zijn naar verschillende ICT’ers zoals systeembeheerders of medewerkers voor netwerk support. Als je aan Eindhoven denkt, denk je natuurlijk aan grote bedrijven als Philips en DAF. Bij deze grote bedrijven staan vaak vacatures open voor verschillende functies in de IT. Maar Eindhoven kent ook talloze startups. Dus als je liever wil werken in een wat kleiner, beginnend bedrijf, dan is dat in deze regio ook zeker mogelijk. 

Werken in Eindhoven: Vrije tijd en gezelligheid!

In Eindhoven zijn dus uiteenlopende mogelijkheden om aan de slag te kunnen als ICT’er. Het is dé aangewezen plek om je carrière in de IT te beginnen of uit te bouwen. Maar het is natuurlijk ook belangrijk om in een leuke omgeving te zitten en om in een stad te werken waar veel te beleven is. Dit nodigt ook uit om wellicht in Eindhoven te komen wonen! In Eindhoven staat Brabantse gezelligheid namelijk centraal. Je vindt er veel horecagelegenheden en eindeloze mogelijkheden om uit te gaan. Reden genoeg dus om op zoek te gaan naar ICT vacatures in Eindhoven! Hieronder vind je alle huidige vacatures in de IT in Eindhoven. Bekijk ze allemaal en wie weet vind jij wel je de functie van je dromen!