ICT vacatures Leiden: unieke IT banen!

Leiden staat bekend als een historische stad met veel cultuur. Het is een prachtige stad om te wonen, maar zeker ook om te werken. Het is een ambitieuze stad, wat mede wordt veroorzaakt door de grote Universiteit van Leiden. Bij ICT Vacaturemarkt vind je ICT vacatures voor elk niveau, van junior tot senior, bijvoorbeeld in Leiden. Op deze pagina vind je alle huidige vacatures in Leiden en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een vacature als big data engineer of Java programmeur, hier slaag je altijd. Vind je bij ons een vacature die je interessant vindt? Dan kun je er heel gemakkelijk op reageren door het formulier in te vullen. Wie weet heb jij dan binnenkort wel je droombaan!

Showing all 4 results
Sort by:

IT’ers gezocht in Leiden

Als je aan Leiden denkt, denk je wellicht meteen aan het Universitair Medisch Centrum. Je denkt er waarschijnlijk echter niet aan dat hier niet alleen doktoren werken. Ook een grote organisatie als het Leids Universitair Medisch Centrum heeft regelmatig vacatures voor bijvoorbeeld een ICT medewerker! Netwerk- en softwarebeheer is in zo’n grote instelling bijvoorbeeld erg belangrijk. Daarnaast zijn en nog veel meer grote en kleine bedrijven in Leiden, die regelmatig op zoek zijn naar ICT’ers. Of dit nu gaat om helpdeskmedewerkers, software engineers, Java programmeurs of back-end developers. In Leiden en omgeving vind je nog meer grote bedrijven die regelmatig op zoek zijn naar gedreven IT’ers. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als Zilveren Kruis Achmea, Estec en Heineken; deze bedrijven hebben constant op verschillende gebieden ICT’ers nodig! Werk je liever bij een kleiner bedrijf? Dan is dat ook zeker mogelijk in Leiden. 

Werken als ICT’er in Leiden: cultuur en gezelligheid

In Leiden is het, na het werken, goed vertoeven. Het is een culturele stad en je vindt er veel horecagelegenheden. In de zomer heerlijk genieten op een terrasje is altijd leuk in Leiden. Daarnaast is de bereikbaarheid van Leiden uitstekend. Je staat zo in steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam en ook op Schiphol ben je met de trein in een kwartiertje! Hoewel je je dus midden in de Randstad bevindt, is ontspanning ook dichtbij. Je bent namelijk enkele kilometers verwijderd van het strand, waar je even heerlijk uit kunt waaien. Dus niet alleen werken in Leiden is interessant als ICT’er, er wonen is ook zeker geen probleem. Bekijk de onderstaande vacatures en reageer direct!