SAP testconsultant

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

SAP testconsultant bij EclipseIT, Capelle a/d IJssel
Ben jij die enthousiaste bruggenbouwer tussen business en ICT? Heb jij kennis van SAP en wil jij binnen dit gebied gesprekspartner zijn van onze opdrachtgevers? Dan ben jij de SAP testconsultant waar wij naar op zoek zijn!

Jouw functie als SAP testconsultant
De rol van de SAP testconsultant is die van brug tussen de business en de ICT. Op de SAP testtrajecten waar je wordt ingezet, werk je aan het implementeren, opzetten en bewaken van de kwaliteit van de systemen. Enerzijds is het jouw taak om testtechnieken, testmethoden en testtooling efficiënt in te zetten, anderzijds ben je sparringpartner voor de business en voor de functioneel consultant(s) bij de klant. Een greep uit onze klanten: T-Mobile, RTL Nederland en Delta NV.

Jouw profiel
Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou!
Je kan logisch redeneren en je houdt van overzicht. Je bent communicatief sterk, je kan goed zelfstandig werken en je vindt het belangrijk om in een team te werken. Daarnaast vind je het leuk om resultaat te behalen en heb je van nature een flexibele instelling. Je hebt de volgende achtergrond:
• Afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld Informatica)
• 3 tot 5 jaar werkervaring en je bent toe aan een tweede of derde stap in je carrière;
• TMap (Next) of ISTQB (foundation) gecertificeerd;
• Brede kennis van SAP testmethoden, testtechnieken en SAP ontwikkel methodieken;
• Ervaring met de processen van SAP en minimaal 1 SAP module zoals FiCO of SDMM;
• Het is een pré als je kennis hebt van Solution Manager, SAP TAO of ARIS;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, omdat je veel met je Nederlandse collega’s en klanten communiceert.

Wie zijn wij?
EclipseIT is een jonge, snel groeiende ICT dienstverlener, die zich heeft gespecialiseerd in zowel softwaretesten als BI consultancy in verschillende branches. Wij willen niet de grootste, maar wel de beste zijn. We willen vooral groeien met enthousiaste medewerkers die hier een constructieve bijdrage aan willen leveren. EclipseIT heeft meer dan 100 medewerkers in dienst en houdt kantoor in Capelle aan den IJssel en Utrecht, dicht bij onze opdrachtgevers.

Een uitgebreide omschrijving van ons bedrijf vind je terug op onze website: www.EclipseIT.nl.

Wat wij bieden
Naast de uitdagende en afwisselende opdrachten die EclipseIT biedt, bieden wij een enthousiaste en stabiele werkomgeving waar persoonlijke- en vakinhoudelijke groei gestimuleerd wordt. Je krijgt bij EclipseIT een vast dienstverband met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 100% bijdrage aan ziektekosten- en pensioenpremies. Ook een leaseauto of mobiliteitsvergoeding hoort tot de arbeidsvoorwaarden, net als een laptop, een onkostenvergoeding en een aantrekkelijke bonusregeling.

Word jij uitgedaagd door deze functie en wil je komen kennismaken?
Klik dan op de onderstaande link en vul je gegevens in.

http://eclipseit.heeft-vacatures.nl/SAP_testconsultant_bij_EclipseIT_Capelle_aan_den_IJssel/24796/V280/solliciteren

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Frank Ingenbleek op telefoonnummer +31 (0)6 43230578.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.