ICT-banen: altijd de nieuwste vacatures!

Ben je op zoek naar een uitdagende IT- of ICT-baan? Hier vind je een overzicht van alle banen in de IT en ICT. Je kunt IT-banen op basis van functie, categorie of locatie filteren zodat je direct een overzicht van alle relevante functies te zien krijgt.

ICT Vacatures

Your Selected

Showing 17 of 256 results
Sort by:

Werken in de ICT of IT, wat is het verschil?

Er zit een een wezenlijk verschil tussen werken in de IT of ICT-branche. IT staat voor ‘informatietechnologie’ en is een overkoepelende term voor het domein dat hardware, software, netwerken en randapparatuur omvat. Hieronder vallen bijvoorbeeld programmeren, coderen, systeemanalyses maken, gegevensconversie en opslagmiddelen. ICT staat voor Informatie- en communicatietechnologie en is een onderdeel van IT. IT is dus de paraplu waaronder ICT valt. Onder ICT vallen alle digitale apparaten die gebruikt worden om te communiceren. Dit zijn bijvoorbeeld telefonie, computers, laptops en de cloud.

Soorten ICT en IT-jobs

Wil je werk zoeken in de ICT-branche, dan kun je zoeken naar functies als applicatieontwikkelaar, gamedeveloper, ICT-adviseur, ICT-beheerder, mediavormgever of informatieanalist. Er zijn veel functies voor ICT werk beschikbaar via onze website als je wilt werken bij een ICT-bedrijf, dus check zeker onze site voor actuele vacatures. Wil je werken in de IT, dan zijn beroepen als Java programmeur, Javascript ontwikkelaar, PHP Programmeur, .Net developer, app developer, webdesigner, backend- of frontenddeveloper of fullstack developer iets voor jou. Via onze jobboards vind je de meest uiteenlopende functies voor zowel IT- als ICT-banen.

Leuke ICT en IT-vacatures op ieder niveau

Of je nu net begint met werken binnen de IT-sector of dat je al veel ervaring hebt, via onze vacaturesite vind je afwisselende en uitdagende IT en ICT-banen op ieder niveau. Van junior tot senior en van adviseur tot manager. Ontdek de leukste ICT en IT-vacatures bij ICT vacaturemarkt en solliciteer direct online!