Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature IT Consultant

van Lesscher IT in Hengelo

Jouw functie
Je houdt je bezig met uitdagende technische vraagstukken en speelt een cruciale rol bij het verkopen van complexe infrastructuur projecten bij onze klanten. De nadruk van de projecten ligt op virtualisatie, storage, infrastructuur en cloudservices. Je bent met het verkoopteam vanaf het begin betrokken bij de offerte en het inhoudelijk advies richting onze klanten. Samen met de Sales Manager bezoek je zowel nieuwe als bestaande klanten, je luistert naar de wensen van de klant en zet deze om in een concreet en passend advies met daarin de beste oplossing op het gebied van infrastructuur. Je vervult binnen deze positie de rol van architect; je maakt het technisch ontwerp en stelt de planning op, daarnaast schrijf je mee in aanbestedingstrajecten. Je werkt vaak aan een aantal projecten tegelijk. Je bereidt de implementatie in detail voor en draagt het over aan de projectleider bij start van het project. Tijdens de realisatie van het project ben je contactpersoon voor de klant en voor je collega’s.

Wat vragen wij?
• 2 jaar ervaring binnen een soortgelijke rol, aangevuld met 3 jaar relevante werkervaring in de IT.
• Kennis van Microsoft, VMware, Citrix, Cisco, HP en NetApp.
• Goede analytische vaardigheden; je denkt in oplossingen.
• Sterk ontwikkelde luister en advies vaardigheden.
• Ervaren in het opstellen van een advies in de vorm van compact geschreven en goed leesbare documenten.
• Passie voor het vak, een visie op de technologie.
• (afgeronde) HBO opleiding.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een hecht team van verkopers, projectleiders en projectengineers die voor elkaar door het vuur gaan. Dat betekent dat je collega’s bereikbaar zijn, meedenken en je verder helpen. In deze ‘wij’ cultuur krijg je de kans om je volop verder te ontwikkelen.

Naast een prima salaris in de range van €3500- 4500 euro per maand (excl. vakantiegeld), bieden we onze medewerkers een goed en modern pensioen aan. Daarnaast hebben we alle medewerkers collectief, op kosten voor Lesscher IT, verzekerd voor toekomstige arbeidsongeschiktheid. We bieden een laptop en smartphone als gereedschap. Ook letten we op de kleine dingen zoals een winterbandenregeling indien je in een auto van de zaak rijdt….

En wil je verder komen? Dan betalen we graag de training of opleiding die je nodig hebt om in je functie te groeien.

Interesse?
Solliciteer direct bij ons P&O team via de onderstaande link:

http://lesscher.heeft-vacatures.nl/T/9057/V280/solliciteren

Of stel een vraag over deze vacature aan Jeroen van Zanten, Manager van Consultancy & Projecten via telefoonnummer 074 – 240 46 46

Over ons
Bij Lesscher IT willen we graag de hoogste partnerstatus hebben voor onze klanten. Wij investeren in de topproducten waar we mee werken. En dat merken onze klanten. Met de nieuwste technologie kunnen zij het verschil maken. Dat drijft ons om weer te werken aan een nieuw, volgend project. Binnen de Odin groep, waar Lesscher IT deel van uit maakt, heerst een ondernemende cultuur waarin met visie en lef geïnvesteerd wordt in nieuwe diensten zoals cloudservices en datacentra. We willen voorop lopen. Onze specialisten vinden het leuk om uit te blinken in hun vakgebied. In onze organisatie zijn de basis processen goed geregeld en de communicatie loopt vlot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:Technisch Consultant, Pre-Sales, ICT ontwikkeling, ICT beheer, IT, Consultancy,Infrastructuur projecten, virtualisatie, storage, infrastructuur, cloudservices,CMS, Microsoft, VMware, Citrix, Cisco, HP, NetApp, programmeertaal, Commercieel, WO,HBO, Bedrijfskundige Informatica, BI, Informatica, Technisch, Lesscher IT, functie,Hengelo, Overijssel, Enschede, Almelo, Vacature, Werk, Baan, Job, Projectmanager,Consultant, Advies, Adviseur, Consulting, ICT.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 16-03-2012
Gezien: 19172 keer