IT Consultant – System Center

Geplaatst: 3 jaar geleden
Schiphol
Apply Now

Vacature omschrijving

IT Consultant – System Center

Is het je lust en je leven om bezig te zijn met Microsoft technologie, oplossingen te vinden en met anderen te delen? Wil je dit doen voor onze enterprise klanten in Nederland en Europa? Wil jij onbegrensde toegang krijgen tot Microsoft kennis, tools en ervaring? Dan is dit is de volgende stap in jouw carriere.

Wij zoeken twee soorten System Center specialisten op het gebied van Operations Manager (SCOM), Configuration Manager (SCCM), Service Manager (SCSM) en Orchestrator (SCO/Opalis).

Als Field Engineer ondersteun je klanten zowel op afstand als on-site. Deze ondersteuning bestaat uit het geven van trainingen, workshops, het doen van Health Checks en het oplossen van technische problemen bij onze klanten.

Als Support Engineer ga je online het gesprek aan met internationale klanten én collega’s om zo diepgaande technologische problemen op te lossen en klanten pro-actief adviseert hoe ze hun IT omgeving beter inrichten.

Heb je een natuurlijke wil om te leren en bijt je je graag vast in problemen m.b.t. Microsoft technologie dan kun je solliciteren op deze baan. Je uitdaging vind je in het grondig en snel optimaliseren van de klantomgevingen.

Je kunt altijd een beroep doen op je ervaren collega’s om de soms zeer technische vragen goed te beantwoorden en de klant van dienst te zijn.

Wat we vragen
Opleiding/ Ervaring
• Afgeronde MBO in een IT richting;
• 3 jaar werkervaring met middelgrote tot grote ICT organisaties in een vergelijkbare functie;
• Grondige kennis van Operations Manager (SCOM), Configuration Manager (SCCM) Service Manager (SCSM) en/of Orchestrator (SCO/Opalis) plus de daarbij horende management pack configuratie en ontwikkeling;
• Sterke troubleshooting vaardigheden;
• Basiskennis Windows, networking, SQL en PKI;
• Ervaring met SQL administratie/configuratie, inclusief (basis) kennis van T-SQL syntax;
• Kennis van de volgende technologieën is een pré. Te weten: Microsoft clustering, hardware virtualisatie, XML, AD, PowerShell, VBscript.

Persoonlijke eigenschappen
• Je neemt inititatief;
• Klanttevredenheid staat hoog bij je in het vaandel en je streeft een hoog kwaliteitsniveau na bij alles wat je doet;
• Je bent in staat om problemen te analyseren en deze te vertalen naar concrete en praktische adviezen en nieuwe diensten;
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
• Je bent in staat snel te schakelen tussen meerdere klanten tegelijk;
• Je reist graag voornamelijk in Nederland (80%) en de rest van Europa (20%). Alleen voor de Field Engineer functie.

Wat we bieden
Een meer dan uitdagende functie binnen een ambitieus team met voldoende groeimogelijkheden. Bij Microsoft kijken we niet naar aanwezigheid, maar naar resultaten. Je krijgt de ruimte om zelf te bepalen hoe, waar en wanneer je werkt. En om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij als organisatie ook. Bij Microsoft vinden we het belangrijk dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Zo is het voor onze medewerkers de gewoonste zaak van de wereld om altijd over de laatste software en hardware te beschikken.

Geïnteresseerd?
Wil jij deel nemen aan het succesverhaal van Global Business Support op ons kantoor op Schiphol dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur jouw cv met korte motivatie en geef aan of je op de Field of Support Engineer vacature solliciteert via de link:

http://microsoft.heeft-vacatures.nl/I/17273/V280/solliciteren

Let op: wij zoeken IT consultants voor meerdere Microsoft technologieën check www.microsoft.nl.

Microsoft is an equal opportunity employer and supports workforce diversity. We would like to welcome you in a dynamic work environment, which is characterized by its internationality and flexibility. Microsoft offers attractive salary packages and bonus programs and a newly remodelled office, which combines innovative technics with design.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.