Solution Architect SAP HR

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Je bent toe aan de volgende stap in je carrière? Je bent een ervaren IT Consultant HR of IT Architect HR?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

De visie van Agrifirm is om elke dag te werken aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Waarom? Omdat een verdubbeling van de wereldpopulatie over 30 jaar vandaag een andere en innovatieve manier van denken en acteren vraagt om ervoor te zorgen dat we iedereen gezond en duurzaam voedsel kunnen blijven aanbieden.

Agrifirm levert daarom niet alleen kwalitatief hoogstaande diervoeders, producten voor de teelt van gewassen en professioneel advies maar focust ook op de ontwikkeling van innovatieve, duurzame producten en concepten die boeren en telers helpen de best mogelijke resultaten te halen voor nu en in de toekomst.

Wil je meer weten over hoe wij de wereld duurzamer willen maken? Kijk dan hier: https://www.agrifirm.nl/over-ons/agrifirm-in-nederland/

Wat ga je doen als Solution Architect SAP HR bij Agrifirm?
Als Solution Architect SAP HR ben je binnen Agrifirm verantwoordelijk voor het optimaal aansluiten van de HR-IT infrastructuur met de eisen van de HR Business en draag je bij aan de realisatie van een volledig digitaal HR-IT landschap wat ‘future-proof’ is.

Focus ligt op SAP SuccessFactors als HR-IT oplossing, maar hierbij horen ook HR Applicaties als o.a. ADP Workforce, het ERP systeem SAP4HANA en lokale HR systemen. Jij bent op jouw applicatiegebied de autoriteit binnen Agrifirm en werkt nauw samen met collega’s van Group Information Management en HR.

Als Solution Architect SAP HR vertaal je HR vraagstukken naar functionele ontwerpen en draag je zorg voor de configuratie en functionele implementatie volgens onze One-SAP gedachte. Daarbij ben je verantwoordelijk voor draagvlak, goed gebruik van SAP SuccessFactors door de organisatie en voor overdracht naar de beheerorganisatie. Daarbij weet je goed de balans vast te houden tussen de behoeften van de verschillende grote en kleine bedrijven binnen de Agrifirm groep en ben je een resultaatgerichte pragmaticus.

De Solution Architect SAP HR is werkzaam binnen de afdeling Group Information Management, specifiek binnen het team Finance & HR. Dit team staat onder leiding van de Functional Information Manager Finance & HR met als standplaats ons hoofdkantoor in Apeldoorn. Daarbij is een nauwe samenwerking met HR als eigenaar van de HR processen en strategie essentieel.

Wat staat er op je cv?

  • een afgeronde HBO-opleiding;
  • minimaal 3 jaar ervaring met (wereldwijde), HR ERP implementaties;
  • bij voorkeur werkzaam geweest in HR-IT consultancy;
  • aantoonbare, uitmuntende adviesvaardigheden
  • Bij voorkeur implementatie, consultancy en HR-IT ervaring waar de business centraal staat;
  • je beheerst uitstekend de Engelse taal in spreken en schrijven.

 

Als Solution Architect SAP HR kom je bij Agrifirm niet in een gespreid bedje. Je beschikt daarom over doorzettingsvermogen en de juiste mate van organisatiesensitiviteit. Je bent flexibel, maar weet uitstekend de grenzen te bewaken.

Wat mag je van ons verwachten?
Een uitdagende internationale functie binnen een groeiend bedrijf. Onze medewerkers maken het verschil. Daarom investeren we in onze mensen. Wij zijn de talent builders van de agri industrie.

Bij Agrifirm ontvang je o.a.:

  • Een prima salaris
  • Een gedegen pensioenregeling
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden via onze Agrifirm Academy

 

Waar vind je meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Gerestein, corporate recruiter via 0654397520

Waar kun je reageren?
Solliciteren kan online door je CV en motivatie te uploaden​ via deze link:
https://agrifirm.redirect.your-jobresponse.com/s/206381/V280/solliciteren

Je mag je reactie richten aan Mariëlle Jans, Functional Information Manager.

Een assessment en referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.