Support Consultant

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Functieomschrijving
Doordat ons klantenbestand toeneemt zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team wilt komen versterken. In jouw rol als Support Consultant houdt je je voornamelijk bezig met alle facetten rondom de ondersteuning van onze oplossing, de Suite4Omgevingsdiensten. Je moet hierbij denken aan zowel functionele vraagstukken maar ook technisch (complexe) vraagstukken. Omdat veel van onze klanten het pakket iedere keer weer iets anders hebben ingericht kun jij jou opgebouwde kennis- en ervaring gebruiken om de klant te ondersteunen!

De eerst maanden zal je in je nieuwe rol intensief worden begeleid door ervaren collega’s. Zij maken je wegwijs met de werkprocessen en onze oplossingen. Desgewenst kun je jouw technische kennis ook verder ontwikkelen door cursussen te volgen.

Je komt te werken op een Skilled Helpdesk die zich de verschillende ITIL-methodieken eigen heeft gemaakt. Centric werkt met een professioneel Servicedesksysteem wat je zal gebruiken ter ondersteuning van je werkzaamheden. Na een inwerktraject ben je in staat om met jouw kennis en creativiteit oplossingen te bieden aan de allerhande problemen die onze klanten melden.

Business Unit MVV
Centric biedt standaard software oplossingen voor vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) voor gemeenten en samenwerkingsverbanden. De Business Unit Milieu, Vergunningen en Vastgoed, MVV, richt zich specifiek op de levering van software, support en diensten voor de lokale overheid. Veel gemeenten en provincies werken op dit moment met onze oplossingen voor vergunningverlening, toezicht en handhaving.

Functie-eisen

  • Je bent leergierig en gedreven om jezelf verder te gaan ontwikkelen.
  • Je denkt klantgericht en je communiceert gemakkelijk.
  • Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig.

 

Daarnaast ben je zeer analytisch aangelegd en ben je in staat om de problemen van klanten stapsgewijs te analyseren en een geschikte oplossing met de klant te vinden.
Verder kun je zowel in een team als zelfstandig uitstekend functioneren.

Wat je verder meebrengt – afgezien van een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen:

  • HBO werk- en denkniveau of een afgeronde MBO 4 opleiding richting ICT
  • Enige werk of stage ervaring op het gebied van IT, bijvoorbeeld richting support of helpdesk
  • Kennis / ervaring met Oracle is een pré
  • Kennis / ervaring met ITIL processen is een pré
  • Kennis van WABO / VTH, Milieu of omgevingsrecht is een pré
  • Kennis van de gemeentelijke organisatie en processen is een pré
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en uitstekende communicatieve vaardigheden

 

Arbeidsvoorwaarden
We bieden je een veelzijdige baan met ruimte voor eigen initiatief in een top IT-bedrijf met een professioneel en open werkklimaat. Afhankelijk van jouw eigen ontwikkeltempo en ontwikkelpad zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Je kunt rekenen op een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een prima salaris
  • 26 vakantiedagen
  • Winstdelingsregeling
  • Uitgebreid pakket studies en trainingen
  • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen

 

Over Centric
Onze 5.000 medewerkers vormen samen Centric: een slagvaardige organisatie, die toch benaderbaar is. Centric’ers zijn professionals op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening die ervoor zorgen dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. We ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware voor uiteenlopende branches, detacheren financiële en IT-professionals en kunnen desgewenst IT- en andere bedrijfsprocessen deels of geheel overnemen van onze klanten.

We geloven in ‘The Power of Peoplecentricity’ en stellen onze medewerkers voorop. Onze medewerkers zijn mensen met karakter, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. Zij zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. Als collega maak jij het verschil en draag je bij aan het succes van onze organisatie. Het gaat het ons niet alleen om jouw prestaties voor onze klanten, je krijgt ook volop de ruimte om jouw ambities te verwezenlijken en je te blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Daarvoor bieden we trainingen, opleidingen en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een nuchtere en transparante manier van leidinggeven en de winst komt ten goede van de duurzame versterking van de organisatie zelf. Hierdoor bieden wij zekerheid en continuïteit aan klanten en medewerkers. De diversiteit van projecten en klanten, de continue groei en de veranderende wereld waarin we opereren, zorgen ervoor dat Centric’ers zich blijven ontwikkelen!

Meer informatie en solliciteren
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je interesse? Solliciteer dan meteen via onze sollicitatiepagina.

Wil je meer inhoudelijke informatie over de functie en de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Frank Stegeman, Manager Support, via telefoonnummer 06 -22459638 of mail frank.stegeman@centric.eu.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Loes van Rijn (Recruiter) via telefoonnummer 06- 15 35 93 08.
Voor meer informatie over Centric klik hier .

Screening kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.