Oracle Siebel Lead Consultant

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Ben jij een ervaren Oracle Siebel Lead Consultant?
Ben jij een gedreven Oracle Siebel consultant met minimaal 5 jaar ervaring als implementatie specialist bij grote klanten? En wil je werken binnen complexe opdrachten bij Capgemini?

Als lead consultant ontwerp en implementeer je Siebel oplossingen voor grote (internationale) Capgemini klanten. Je bent in staat om klantverwachtingen om te zetten in een aansprekend én winnend voorstel. Daarnaast geef je leiding aan een team en ben je verantwoordelijk om samen met het team de oplossing op tijd en binnen budget implementeren. Binnen het Siebel domein blijf je je verdiepen in ontwikkelingen van de applicatie en op het gebied van Service Oriented Architecture.

Wat vraagt Capgemini van een Oracle Siebel Lead Consultant?
Je bent een gedreven consultant met inhoudelijke kennis van zowel Oracle producten met een specialisatie op het gebied van Oracle Siebel CRM. Je hebt gevoel voor de business bij klanten en hebt de ambitie om samen met andere professionals uitdagende opdrachten succesvol af te ronden. Je beschikt over de persoonlijkheid en vaardigheden van een consultant en hebt een netwerk waarop je binnen deze functie terug kunt vallen.

Daarnaast heb je:
• een afgeronde HBO- of Academische opleiding;
• minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het creëren, realiseren en implementeren van Siebel oplossingen;
• een netwerk bij klanten op managementniveau en een netwerk van Siebel consultants;
• zeer goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en consulting skills;
• ervaring met leiderschap en aantoonbare vaardigheden om een team te bouwen, aan te sturen en te inspireren;
• de bereidheid om te reizen binnen Europa;
• een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur nog Duits, Frans of Spaans;
• ervaring met offshore ontwikkelingcentra.

Verder is het belangrijk dat je niet alleen de Nederlandse taal goed beheerst, maar jezelf ook goed kunt uitdrukken in het Engels aangezien veel opdrachten een internationaal karakter hebben en je samenwerkt met collega’s in het buitenland. Ook is het een vereiste dat je bereid bent om te reizen, omdat een deel van de werkzaamheden bij de klant en in voorkomende gevallen buiten Nederland wordt uitgevoerd.

Werken bij de Oracle divisie van Capgemini?
Als Oracle Siebel Lead Consultant kom je te werken binnen de Oracle divisie van Capgemini. Deze divisie ontwerpt, ontwikkelt en integreert bedrijfsoplossingen op basis van Oracle technologie, ontwikkelt innovaties en transformeert de technische omgevingen van klanten. De Oracle divisie is een onderdeel van Capgemini Technology Services. Bij Technology Services concentreert de dienstverlening zich met name op de applicatie-architectuur, -integratie en -infrastructuur. Capgemini werkt daarbij samen met strategische partners om de issues en uitdagingen van klanten slagvaardig en met alle benodigde expertises te kunnen aanpakken.

Wat biedt Capgemini?
Bij Capgemini is het delen van kennis een van de belangrijkste speerpunten. We organiseren regelmatig events waar je kennismaakt met de nieuwste methoden en technieken en waar je de belangrijkste ontwikkelingen deelt met collega’s. Bijvoorbeeld, wist jij dat veel van onze Capgemini consultants al gecertificeerd zjn voor Fusion Applications? Ook deelname aan internationale online communities waar Capgemini medewerkers discussiëren over methoden, ontwikkelingen en projecten wordt gestimuleerd. Capgemini biedt je bovendien de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen aan de Capgemini Academy, waar je bijvoorbeeld aanvullende certificaten in je vakgebied kunt halen.

Daarnaast bieden we een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere:
• een vast contract voor onbepaalde tijd;
• een premievrij pensioen;
• een vaste eindejaarsuitkering aangevuld met tantièmes en 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen;
• uitstekende faciliteiten voor flexibel werken waaronder een laptop en telefoonabonnement;
• een naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding.

Interesse?
Ben je een gedreven Oracle Siebel Lead Consultant met zowel technisch als inhoudelijke kennis, gevoel voor de business bij klanten en met de ambitie om samen met andere professionals uitdagende opdrachten succesvol af te ronden? En ben jij op zoek naar een werkgever waar je met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid werkt voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers? Klik op de onderstaande *link* en vul je gegevens in.

http://cgapps.heeft-vacatures.nl/O/28930/V280/solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid de Jong via bel 06 – 15030906.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.