IT developer Crossplatform interfaces

Geplaatst: 3 jaar geleden
Rotterdam
Apply Now

Vacature omschrijving

IT developer crossplatform interfaces

Functieomschrijving
Samskip zit volop in een digitale transitie, waarbij we ons legacy-systeem vervangen door een systeem dat wij helemaal zelf ontwikkelen. Omdat termen als AS2, FTPSQL en http in jouw dagelijks vocabulaire zitten, kun jij deze vacature als IT developer moeiteloos invullen. Dankzij jouw internationale projecten krijgt Samskip de ideale interfaces en verloopt onze datacommunicatie vlekkeloos.

Een standaardbaan? Daar doen we niet aan bij Samskip.
Het is de hoogste tijd om ons trouwe, maar verouderde legacy-systeem te vervangen. We ontwerpen op dit moment een op maat gemaakt systeem voor onze organisatie. Een systeem dat voldoet aan alle eisen van nu en aansluit bij onze huidige dienstverlening. We zijn al druk bezig en om het nóg beter te maken, hebben we jou nodig. Jij ontwerpt als IT developer onze interfaces en helpt bij de verbetering van onze partnerregistratie. Verder werk je aan het opzetten van data-mappings en alle processen die daarbij nodig zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, zorg je er ook nog eens voor dat ons track and trace-systeem vlekkeloos realtime werkt.

We hebben ook jouw hulp nodig bij het:

  • monitoren van kwaliteit en het zoeken naar verbeterpunten in onze software.
  • creëren van system interfacing en business-to-business-communicatie door middel van EDI-connecties.
  • data aanleveren die nodig zijn voor JIT-strategieën van ons én van onze klanten.

 

Een internationale IT-functie vanuit de haven in Rotterdam.
Vanuit ons hoofdkantoor van Samskip heb je een internationale impact op onze bedrijfsvoering en vaar je mee op de koers van een van de grootste transportbedrijven van Europa. Over land, zee en via het spoor. Jouw expertise heeft een internationale impact binnen Samskip.

Internationaal? Jazeker. Wij sturen goederen de hele wereld over en om dit te realiseren, zijn er veel mensen nodig. Jouw werk reikt dus veel verder dan alleen onze havenstad en je ziet je werk letterlijk voorbijkomen en ‑gaan vanuit onze kantoorramen. Zoals we zelf graag zeggen: “we hebben het mooiste uitzicht van de stad”. Als bedrijf hebben we duurzaam en milieuvriendelijk vervoer hoog in het vaandel staan en daar pluk jij regelmatig de vruchten van. Wij brengen namelijk veel van die producten naar jouw supermarkt met zo min mogelijk klimaatimpact.

Havenwerkers, maar dan anders.

We werken niet voor niets op de haven. We denken dat het stereotype dat erbij hoort ook wel een beetje op ons van toepassing is: work hard, play hard. En dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Op onze afdeling Software Development werk je in een klein team aan projecten. Dankzij efficiënte communicatie met onze eindgebruikers en business partners leveren jullie een onmisbare bijdrage aan onze digitale transitie.

Op ons kan je rekenen

Buiten een niet-standaardbaan, het allermooiste uitzicht van Rotterdam en een internationale werkomgeving bieden we op basis van 38.75 uur per week:

  • een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond.
  • 28 vrije dagen op jaarbasis.
  • een dertiende maand.
  • eindeloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • reiskostenvergoeding.
  • bedrijfsfitness.

 

Geen woorden maar daden.

Je houdt altijd je hoofd koel, komt altijd je afspraken na en je bent altijd in voor een uitdagend project. Zeker als jij met dat project nieuwe dingen kunt leren en daardoor nóg beter in je vak wordt. Daar haal jij namelijk voldoening uit. Je vindt het heel fijn om dicht bij het vuur te zitten en hebt graag direct contact met collega’s, klanten en Samskip-eindgebruikers. So far so good? Als je ook het eind van deze checklist haalt, komen we graag met je in contact:

  • een hbo-diploma Informatica of hoger.
  • kennis van EDI-communicatie en EDIFACTXML en ANSI-X-12.
  • werkervaring met Outsystems, Seeburger BIS6 en MFT.
  • je schreef al eerder crossplatform interfaces.
  • je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

 

We hebben je nodig.

We kunnen niet wachten tot je begint en warmen je bureaustoel bij ons Software Development-team voor je op. Wat jij moet doen? Zorgen dat je voor het eind van de maand reageert op deze fulltimebaan via deze Solliciteer’ button

Heb je nog vragen over de vacature? Je kunt ons bellen via 088 – 400 13 93 of stuur een e-mail naar: career.management@samskip.com.