Business Intelligence (BI) Tester

Geplaatst: 3 jaar geleden
Utrecht
Apply Now

Vacature omschrijving

Business Intelligence (BI) Tester bij EclipseIT, Utrecht
Ben jij een ervaren tester? Bekend met zowel het SAP- als het non SAP-domein? Zoek jij een innovatieve en dynamische werkomgeving waar je de spil bent tussen techniek en applicatie? Dan ben jij de BI-tester waar wij naar op zoek zijn!

De functie van Business Intelligence (BI) Tester
Als Business Intelligence tester ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het testplan, het vaststellen van de testbasis, de algemene voortgangsrapportage en het uitvoeren van opgestelde testgevallen. Je doel is om beschikbare data om te zetten in bruikbare informatie, zodat onze klanten slimmer kunnen werken en een competitief voordeel bereiken. De door EclipseIT ontwikkelde unieke modules vormen de basis van onze werkwijze waar scrum de standaard is.

Jouw profiel
Je voelt je thuis binnen een jonge, professionele en op innovatie gedreven organisatie met een duidelijke visie. Je bent enerzijds “pietje precies” en weet door jouw grondige analyses de kwaliteit van de software te verhogen. Je hebt hierbij zowel oog voor het technische gedeelte van de software als oog voor de wensen aan de gebruikerskant. Anderzijds heb je aandacht voor het groter geheel en dit is zichtbaar in je handelen.
• Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding met een duidelijk ICT component;
• Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring binnen een test en/of BI omgeving en je bent klaar voor een tweede stap in je carrière;
• Je hebt kennis van BI en DWH’ing, inclusief termen als Datamining, Datavalidatie en Data Vault;
• Je bent gecertificeerd TMap(NEXT) en/of ISTQB test professional;
• Je hebt ervaring met testtools als HP QC, IBM Rational, Worksoft en Jira; Je hebt ervaring met het bouwen en/of testen van ETL processen;
• Je bent bedreven in SQL;
• Je bent communicatief vaardig en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
• Ervaring binnen het financiële domein is een pré.

Wie zijn wij?
EclipseIT is een jonge, snel groeiende ICT dienstverlener, die zich heeft gespecialiseerd in zowel softwaretesten als BI consultancy in verschillende branches. Wij willen niet de grootste, maar wel de beste zijn. We willen vooral groeien met enthousiaste medewerkers die hier een constructieve bijdrage aan willen leveren.

EclipseIT heeft meer dan 100 medewerkers in dienst en houdt kantoor in Capelle aan den IJssel en Utrecht, dicht bij onze opdrachtgevers.

Een uitgebreide omschrijving van ons bedrijf vind je terug op onze website: www.EclipseIT.nl

Wat wij bieden
Naast de uitdagende en afwisselende opdrachten die EclipseIT biedt, bieden wij een enthousiaste en stabiele werkomgeving waar persoonlijke- en vakinhoudelijke groei gestimuleerd wordt. Je krijgt bij EclipseIT een vast dienstverband met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 100% bijdrage aan ziektekosten- en pensioenpremies. Ook een leaseauto of mobiliteitsvergoeding hoort tot de arbeidsvoorwaarden, net als een laptop, een onkostenvergoeding en een aantrekkelijke bonusregeling.

Word jij uitgedaagd door deze functie en wil je komen kennismaken?
Klik dan op de onderstaande link en vul je gegevens in:

http://eclipseit.heeft-vacatures.nl/B/24788/V280/solliciteren

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Frank Ingenbleek op telefoonnummer +31 (0)6 43230578.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.