Functioneel Applicatiebeheerder

Geplaatst: 3 jaar geleden
Tiel
Apply Now

Vacature omschrijving

Ben jij iemand die er graag voor zorgt dat kritische applicaties goed werken? Word jij enthousiast van adequate ondersteuning bieden aan de gebruikers binnen Sante Partners? Kom dan werken als Applicatiebeheerder bij Santé Partners, een grote, innovatieve speler in de zorg. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé van belang is.

Santé Partners heeft voor haar locatie in Tiel een vacature voor een

Functioneel Applicatiebeheerder
36 uur per week

Jij als Applicatiebeheerder:
maakt deel uit van een bevlogen, humoristisch team. Er wordt hard gewerkt, dus een beetje relativeringsvermogen kan geen kwaad. Je bent als applicatiebeheerder verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe systemen en het beheer van deze applicaties. Ben jij hiermee bekend? Dat zou helemaal mooi zijn, dan kun jij gelijk jouw kennis en vaardigheden delen in de praktijk. Je ontwerpt, bouwt en beheert een structuur waarmee gegevens in informatiesystemen van de organisatie worden ontsloten en bewerkt deze tot eenduidige managementinformatie, afgestemd op alle lagen van de organisatie. Je ondersteunt de organisatie en de medewerkers bij het gebruik van de applicaties. Dit doe je door cursussen te geven aan de interne klant, handleidingen te schrijven, telefonisch hulp te bieden en waar nodig uitleg te geven.

Wie ben jij?

  • Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding en bij voorkeur enkele jaren ervaring.
  • Kennis en inzicht in administratieve processen en databases.
  • Kennis en ervaring met de zorgprocessen, een zorgachtergrond is een pre.
  • Ervaring met de informatiesystemen Profit (Afas), Ons (Nedap) en KD+ is een pre.
  • Methodisch kunnen werken.
  • Bekend met de beheermethodieken zoals ITIL, Bisl & Agile
  • Jij bent verder stressbestendig, een teamplayer en je bent iemand die goed het overzicht kunt bewaken.

 

Wat biedt Santé Partners jou?
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring, minimaal €2.554, – en maximaal €3.707, – bruto per maand (FWG 50) op basis van 36 uur. Wij bieden jou ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van 8,33 . Aanvullend volgt er een CAO verhogingen van 3 per juli 2021. Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken. Thuiswerken behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, met een groot aanbod aan cursussen en opleidingen. Daarnaast heb jij ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Informatie en solliciteren
Zie jij uitdaging in zorgdragen voor onze kritische systemen en biedt jij graag adequate ondersteuning, dan is deze vacature van Applicatiebeheerder zeker geschikt voor jou! Solliciteer via onze sollicitatiepagina Je kunt solliciteren tot 05 augustus.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem gerust contact op met de recruiter Tessa Walschots (06-82512924) of recruitment assistent Mary Solihait (06-10887915). Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij ICT manager Erik Klein (06-12412086).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.