Applicatie Infrastructuur Specialist

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Powerhouse zoekt een ervaren ICT specialist die pas stopt als de oplossing is gevonden. Een professional die elk probleem benadert als een uitdaging. Signaleer jij daarnaast kansen om nieuwe releases te implementeren? Dan nodigen wij jou uit om jouw kennis met ons te delen!

Wat ga je doen?
Wij zoeken een senior ICT specialist. Deze functie zit vol uitdagingen. Powerhouse beschikt over het Powerhouse Energy Platform waarmee haar klanten in staat zijn om 24×7 te handelen in energie. Als Applicatie Infrastructuur Specialist ben je verantwoordelijk voor een optimale samenhang van de desbetreffende applicaties en de infrastructuur en mede voor de continuïteit van de diverse applicaties en het up to date houden hiervan.

Jouw voornaamste werkzaamheden
Dit is een echte operationele functie. Iedere dag kunnen de werkzaamheden verschillen, afhankelijk van de prioriteit van dat moment. Er wordt continu gewerkt aan het optimaliseren van de systemen en het voorkomen van problemen. Daarnaast treden er incidenten op die snel geanalyseerd en opgelost moeten worden.

Er valt onder andere te denken aan:
• Het monitoren van de juiste werking van het Powerhouse Energy Platform.
• Het verbeteren van geautomatiseerde monitoring: Powerhouse wil geautomatiseerde monitoring van logfiles verder optimaliseren.
• Verbeteren foutafhandeling: de foutafhandelingsmethodiek in de applicatie geeft informatie over de foutsituatie. Specifieke technische velden ontbreken. Het is de taak van de ICT Specialist om adviezen te geven over de foutafhandeling.
• Installeren en onderhouden van middleware op veel gebruikte servers.
• Analyseren wat er fout is gegaan op basis van logfiles, core dumps en java code.
• Implementeren nieuwe releases en (hot)fixes van het Powerhouse Energy Platform.

Waar worden wij enthousiast van?
Ligt jouw ambitie in de ICT en zoek je een baan waarbij je meer verantwoordelijkheden krijgt. Je bent altijd op zoek om jezelf en het team waarin je werkt naar een hoger niveau te tillen?

Herken je jezelf daarnaast in onderstaande criteria, dan zijn wij enthousiast!
• Minimaal 5 jaar ervaring in de ICT, bij voorkeur opgedaan binnen een bedrijf met allocatie en reconciliatie (banken sector, waterbedrijf, energie sector).
• Zeer goede kennis van en ruime ervaring met APACHE.
• Zeer goede kennis van en ruime ervaring met JBOSS.
• Zeer goede kennis van en ervaring met LINUX.
• Zeer goede kennis van en ervaring met JAVA.
• Goede kennis van en ervaring met SPRING.
• Goede kennis van webservices, netwerken en security.
• Competenties: probleemanalyse, pragmatisch, loyaal, verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat hebben wij jou te bieden?
Werken bij Powerhouse is uitdagend. De energiemarkt is internationaal, innovatief en elke seconde spannend. Onze ambities liegen er niet om. Onze medewerkers zijn onze kracht. Daarom bieden we jou een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een vast contract, laptop, telefoon, pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een flexbudget.

Powerhouse: jouw nieuwe werkomgeving?
Powerhouse biedt meer dan alleen toegang tot energiemarkten. De missie van Powerhouse is klanten in staat stellen actief in te kopen en te verkopen op de verschillende energiemarkten om zo hun posities te optimaliseren. Dit doen we door het aanbieden van de beste handelsproducten, competitieve spreads, het state of the art Powerhouse. We beloven veel aan onze klanten als het gaat om expertise, begeleiding, service en aandacht. Dus werken we alleen met de allerbesten in hun vak. Of het nu gaat over sales, sourcing, customer service, marketing of ICT.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan via onderstaande ‘link‘. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

http://powerhouse.heeft-vacatures.nl/S/33234/V280/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.