System Integrator

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Kom jij bij ons de eindjes aan elkaar knopen?

Beschik jij over ruime IT kennis en heb je ervaring als applicatiebeheerder/probleemanalist voor technische systemen? Voel jij je op je gemak in technisch complexe omgevingen en vind jij het een uitdaging om complexe problemen op te lossen? Dan ben jij de systeemintegrator die wij zoeken!

Jouw rol:
Als systeemintegrator ben je verantwoordelijk voor de naadloze aansluiting van verschillende technieken en applicaties op complexe infrastructuuromgevingen van onze klanten. Je zorgt ervoor dat de overgang van projectfase naar beheerfase soepel verloopt (uitvoeren indienststellingen). Hierin ben jij het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders. Jij bent de specialist die bijvoorbeeld de treinen weer laat rijden!

Je gaat deel uitmaken van ons systeemintegratieteam: een groeiende groep professionals die in de IT wereld ‘het klappen van de zweep kennen.’ Samen met het team zorg jij dat de systemen naadloos op elkaar aansluiten.

Kortom: Het systeemintegratieteam knoopt voor onze opdrachtgevers de eindjes van applicaties, netwerken en systemen aan elkaar en zorgen dat de hele keten functioneert!

Wie ben jij:
Jij bent specialist in het werkgebied systeem integratie en in staat om, in het geval van functie-herstel, snel een werkende oplossing te leveren. Waarschijnlijk heb je daarom ervaring met meerdere operating systems (Linux, Windows of OpenVMS) en met meerdere talen en technieken zoals C++, Java, Realtime systemen, applicatiebeheer en/of applicatie ontwikkeling, Pascal, .NET, script-talen, TIBCO/EMS, SOAP/UI, netwerkprotocollen, mobile devices, databases, DMQ/BMQ, indienststellingen, systeemconfiguratie of keten integratie .

Verder herken jij jezelf in onderstaande criteria:

• Stressbestendig, onder druk kun je systemen snel weer draaiend krijgen;
• Analytisch, je doorziet snel oorzaak, gevolg en oplossing in complexe technische systemen;
• Flexibel en vasthoudend, Je werkt door tot er een oplossing is, bent soms ook ‘s nachts oproepbaar voor de klant;
• Goede communicatieve vaardigheden in verband met contact met opdrachtgevers en afstemming met collega’s;
• Een technisch georiënteerde studie op hbo/wo niveau zoals Technische Informatica, Elektrotechniek, Energietechniek;
• Je werkt nu bijvoorbeeld als system integrator, technisch specialist, technisch applicatiebeheerder of probleem analist bij een grote of kleinere software/ IT-organisatie.

Het is een pré als je naast een groot deel van bovenstaande kennis en kunde ook affiniteit hebt met ons werkdomein (Verkeer en Vervoer) en wellicht zelfs ervaring hebt binnen dit domein of bij één van onze opdrachtgevers.

Tenslotte heb je zeer waarschijnlijk een hobby zoals model en/of stoomtreintjes, digitale fotografie, electronica of andere technisch georiënteerde hobby’s.

Wat biedt InTraffic:
Volgens onze eigen medewerkers:

• Zeer gevarieerd werk met dynamische opdrachtgevers
• Een zelfstandige baan met veel vrijheid
• Een relaxte ambitieuze werksfeer
• Veel waardering voor werk en inzet

En…. met een concurrerend salaris hoef je bij ons de eindjes niet aan elkaar te knopen…

Dit vullen wij aan met een 13e maand, 30 vakantiedagen, een pensioenregeling op basis van beschikbare premie, alsmede uitzicht op een vast dienstverband en flexwerkmogelijkheden.

Procedure:
Herken jij je zelf in bovenstaand profiel en wil jij ons team versterken? Stuur dan je CV en motivatie in
voor 15 november 2014 via deze link. Of reageer per mail naar solliciteren@intraffic.nl.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Kalinka van Ravestijn, Teammanager Support/Manager Tender Office via 06 – 3168 13 97 (niet aanwezig tussen 20 oktober en 2 november) of via Johan Kuipers, recruiter via 06 – 1089 39 50.

Acquisitie door bureaus ’s n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Over InTraffic
Bij InTraffic werk jij aan slimme ICT-oplossingen om een betere bereikbaarheid te realiseren. Wij ontwikkelen en beheren software voor beheerders van infrastructuur, openbaar vervoerders, kennisinstituten en brancheorganisaties. Onze domeinkennis maakt ons dé specialist voor klanten als ProRail, Rijkswaterstaat, NS en GVB. Waar de telefoon mensen op afstand met elkaar laat praten, helpen wij de mensen om fysiek dichter bij elkaar te komen. Bij InTraffic werk jij, samen met 125 gedreven vakcollega’s, aan complexe technische automatiseringsprojecten en aan inspirerende projecten die bijdragen aan het verder ontwikkelen van jouw talenten.

Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Nieuwegein, nabij Utrecht, met tram- en bushalte voor de deur, of gedetacheerd bij een klant in de regio midden Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijintraffic.nl