Functional Lead

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Wil jij voor onbepaalde tijd als functional lead (ontwerper) uitdagend werk verrichten in een Internationale omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als functional lead ben je verantwoordelijk voor in veel gevallen bedenken van en het vertalen van de Business Requirements en het proces binnen de framing van onze applicatie naar een functioneel ontwerp. Het functioneel ontwerp dient aan te sluiten bij onze applicatie, het Powerhouse Energy platform.

Deze functie is uitdagend omdat je mee kan werken aan de verdere ontwikkeling van ons unieke platform. Dit platform is door ons zelf ontwikkeld en biedt onze klanten direct toegang tot de belangrijke energiemarkten.

Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van het functioneel ontwerp. Je toetst dit functioneel ontwerp aan de landschapscultuur en wijst op de voordelen en de risico’s.

Samen met de business ben je verantwoordelijk voor de acceptatie van het op te leveren functioneel ontwerp. Je coordineert de samenwerking met de betrokken partijen.

Waar worden wij enthousiast van?
Jij onderscheidt je zelf doordat jij in deze functie end to end kan denken en commercieel inzicht hebt. Je kan in een project team samenwerken en hebt geen moeite met het aansturen van collega’s. Je hebt affiniteit met bedrijfsprocessen en bent operationeel ingesteld.
• minimaal 3 jaar ervaring als functioneel ontwerper in de dienstverlenende industrie, met een voorkeur voor ervaring met de utility branche
• ruime ervaring in procesdenken en procesontwikkeling en daarbij een focus op de inhoudelijke kant van het proces. Je kunt je goed en snel kunnen inlezen in de materie en vraagt door
• je bent een stevige persoonlijkheid die tezamen met business van gedachten kan wisselen om de zin en de onzin in de ontwerpfase van elkaar te scheiden
• je kan zeer strak sturen op foutvrije ontwerpen (en ontwikkelen), waarbij het voorkomen van uitval en het geautomatiseerd afhandelen van foutsituaties voorop staan
• je bent hands on en je hebt ervaring met diverse ontwikkelmethoden & technieken als Scrum, Domain Driven Development is een pré
• je toont sociaal leiderschap en bent communicatief vaardig
• je krijgt zaken voor mekaar

Wat hebben wij jou te bieden?
Powerhouse is letterlijk en figuurlijk een bijzonder energiek bedrijf. Alle belangrijke energiemarkten zijn direct toegankelijk voor onze klanten, zowel in de tuinbouw, de industrie als binnenkort ook voor alle b2b klanten. Iedereen ontdekt de voordelen van het zelf in de hand hebben van energie. Iedereen kan zelf energie inkopen en verkopen en de productiemiddelen optimaal inzetten.

Powerhouse jouw nieuwe werkgever?
Werken bij Powerhouse is uitdagend. De energiemarkt is internationaal, innovatief en elke seconde spannend. Onze ambities liegen er niet om.

Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd (proeftijd 2 maanden) met een uitstekend salaris. We willen dat je, je verder ontwikkelt en bieden je passende opleiding(en) aan.

Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan direct via deze link

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.