Ervaren IT Specialist

Geplaatst: 3 jaar geleden
Hoogeveen
Apply Now

Vacature omschrijving

Over Unigarant Verzekeringen
Unigarant is specialist in schadeverzekeringen voor mobiliteit, recreatie en wonen. Unigarant verkoopt haar verzekeringen via het intermediair, zoals assurantietussenpersonen, rijwielhandelaren, reisbureaus en diverse inkoopcombinaties. Haar doel is consumenten in geval van schade weer snel in staat te stellen hun gevoel van zorgeloosheid terug te krijgen. Bovendien is Unigarant 100% dochter van de ANWB. Kijk voor meer informatie over werken bij Unigarant op www.unigarant.nl/boeiendebanen.

Afdeling ICT
De afdeling ICT beheert en ontwikkelt (functioneel en technisch) de ICT omgeving van Unigarant en is continu bezig om de systemen en applicaties operationeel beschikbaar te houden. Het ICT-team beheert ruim 500 werkplekken en bijna 120 (virtuele) servers. Unigarant ICT levert een moderne werkplek op basis van Microsoft, VMWare en centrale storageoplossingen. Onze primaire bedrijfsapplicaties beheren en ontwikkelen we samen met onze leveranciers en zijn onder meer gebaseerd in een state-of-the-art IBM omgeving

In onze ICT organisatie zijn we op zoek naar een ervaren collega die in staat is om de technische architectuur verder door te ontwikkelen en beheren.

Unigarant ICT is op zoek naar een ervaren IT Specialist!

Je functie
Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en beheer van Microsoft producten, waaronder Exchange, Sharepoint en SQL.
Samen met (hosting- en applicatie) leveranciers ontwikkel en bewaak je de doelarchitectuur van bedrijfsapplicaties ten behoeve van de polis- schade en financiële administratie. Deze architectuur bestaat deels uit een Microsoft/VMWARE, deels uit een IBM (database en webapplicatie) omgeving.

Je profiel
Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau (Informatica of bedrijfskunde). Je hebt kennis van ICT processen en bedrijfsprocessen bij voorkeur in de verzekeringsbranche. Je beschikt over brede en diepe kennis van en ervaring in automatisering waarbij Microsoft technologie, centrale storage oplossingen en virtualisatie belangrijke aandachtsgebieden zijn. Je werkt goed in teamverband en projecten, maar bent ook goed in staat om zelfstandig te kunnen werken. Je bent analytisch en in staat om complexe situaties snel te doorgronden. Daarnaast heb je een duidelijke visie ontwikkeld, ben je oplossingsgericht, klantgericht en goed in plannen coördineren en organiseren.

Je opereert in een uitdagende functie met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Unigarant kenmerkt zich door een gezonde mix van dynamiek, de mogelijkheid om state-of-the-art techniek te implementeren, en een hoge mate van operationele daadkracht en pragmatiek.
Unigarant biedt een omgeving waarin je de kans krijgt om snel op de markt in te spelen, om betrokken te zijn bij innovatie en verandering en om de kansen te pakken die ruim voorhanden zijn. Natuurlijk bieden wij je een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je sollicitatie
Mail je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae voor uiterlijk 19 mei 2014 via deze sollicitatiepagina
Bel voor meer informatie over de procedure met Petra de Lange, P&O Adviseur, telefoon (0528) 299 953. Bel voor meer informatie over de vacature met Peter Leever, manager ICT, telefoon (0528) 299 935.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.