Senior Systeembeheerder (Virtualisatie)

Geplaatst: 3 jaar geleden
Schiedam
Apply Now

Vacature omschrijving

Ben jij een ervaren Senior Systeembeheerder met specialisme virtualisatie? Ben jij in staat om complexe IT-vraagstukken op zowel strategisch als operationeel niveau op te lossen en ga jij bij onze klanten geen uitdaging uit de weg? Lees dan verder, want wegens uitbreiding in ons team zoeken wij een:

Senior Systeembeheerder (Virtualisatie)
Standplaats Schiedam, 40 uur per week

Hoe ver gaat jouw ambitie je brengen?

Axoft is niet als de meeste bedrijven. Wij willen een verschil maken in de IT wereld en plezier hebben in het proces hier naartoe. Als je gewoon een baan wilt, dan is Axoft niks voor jou. Maar als jij wilt dat jouw volgende carrière move een verrijkende ervaring wordt, dan zal Axoft als thuis voelen. Verdien vertrouwen en zie jouw innovatieve initiatieven werkelijkheid worden.

Wij willen onze klanten waar voor hun geld geven: bij ieder contact verwachtingen waarmaken én overtreffen. Dit kenmerkt onze bedrijfscultuur. Een informele cultuur, waarbij 3-delige pakken en uniforme stropdassen thuis gelaten worden, maar er op gympen en T-shirts geen klanten worden bezocht! Sluit je aan bij ons team en laat jouw ambities groeien in de mogelijkheden die wij je aanbieden.

Wat je gaat doen:
Als Senior Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur van onze klanten. Vanuit je brede technische kennis van en ervaring met virtuele / cloud omgevingen ben je in staat om onze klanten te adviseren, te ontwerpen, te beheren en te troubleshooten. Het werkgebied is heel Nederland, hoewel onze klanten zich concentreren rond Groot Rotterdam. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol ontwikkelen, bewaken en implementeren van projecten en je bent allround inzetbaar en kunt snel schakelen tussen de projecten bij externe opdrachtgevers.

Wat we belangrijk vinden:
• HBO werk- en denkniveau
• 5 jaar relevante werkervaring
• MCITP en CCA XenApp 5 of 6 certificering
• Kennis en ervaring met één of meer applicatie virtualisatie oplossingen
• Je hoeft niet alles te weten, maar je verlangt wel naar meer kennis en haalt alles uit de kast om je kennis binnen jouw vakgebied op peil te houden. Het zou een mooie aanvulling zijn als je kennis hebt van VMware.

De werkzaamheden vereisen dat je proactief meedenkt en rekening houdt met de situatie van de klant bij het communiceren en afhandelen van wensen en problemen en dat je buiten kantoortijden beschikbaar bent. Wij zoeken vakgenoten die het leuk vinden om kennis te delen en mee te bouwen aan onze groeiende en veranderende organisatie.

Wat wij bieden:
Teamspirit, enthousiasme en kennis maken innovatie mogelijk. Groei en vernieuwing zijn voor onze organisatie en voor de individuele medewerkers vanzelfsprekend. De werksfeer is open en collegiaal. Naar buiten stralen we professionaliteit en klantgerichtheid uit. Door kwaliteit creëren we kansen; voor de organisatie en voor jou als medewerker. Bij Axoft IT bouw je aan je eigen toekomst. Je inzet en ambities bepalen je mogelijkheden. Als het aan ons ligt, liggen de kansen voor het oprapen.

Daarnaast bieden we je uiteraard:
• Een goed en marktconform salaris
• Uitstekende opleidingsmogelijkheden
• Afwisselende functie met veel verschillende opdrachtgevers en projecten
• Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Met 29 vakantiedagen
  • Een collectieve pensioenregeling
  • Een laptop en GSM
  • Een lease auto

 

Benut jij ook je kansen?
Solliciteer dan met je cv en motivatie via deze link t.n.v. Anouska de Bruijn:

Voor meer vragen kun je contact opnemen met Anouska via 010 – 204 21 21.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.