Senior Systeembeheerder

Geplaatst: 3 jaar geleden
Doesburg
Apply Now

Vacature omschrijving

Senior Systeembeheerder
Doesburg

Wat houdt de functie in?
Als Senior Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de ICT architectuur en infrastructuur. Vanuit je brede technische kennis ben je in staat het volledig bereik van de ICT omgeving te beheren. Daardoor speel je een belangrijke sturende rol bij Change- en Problem- management. Je volgt op waar vernieuwing of verbetering nodig of wenselijk is en je zorgt ervoor dat de architectuur steeds volledig en accuraat gedocumenteerd is (bijv. back-up en recovery plan, monitoring plan enz.)

Kortom:
• Je neemt de architectenrol, zowel tijdens ICT-projecten als in systeembeheer.
• Je bent samen met de manager ICT de dirigent over het complete ICT landschap en je zorgt ervoor dat de samenhang en de kwaliteit van de verschillende deelgebieden gewaarborgd zijn.

Wat vragen wij van je?
We vragen veel van je. Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je bent een gedreven en ambitieuze specialist met ledinggevende capaciteiten. Je bent toe aan werken bij een top club. Je voelt je comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving waarin je talenten worden uitgedaagd.

Verder heb je / ben je:
• HBO opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring als aankomend leidinggevende in een systeembeheer omgeving.
• Ervaring met en kennis van virtualisatietechnieken (Hyper-V, Citrix VDI), SystemCenter, Sharepoint 2013 en Exchange 2013, etc., ondersteund door behaalde certificaten is een pré. MCSE gecertificeerd.
• Netwerk-protocol en systeemkennis, firewall & security kennis.
• Een brede kennis van Microsoft producten zoals Office 2013.
• Goede communicatieve en contactuele eigenschappen met een flexibele en doelgerichte houding, resultaatgericht, analytisch, klantgericht en conceptueel.
• Stressbestendig, proactief, accuraat, hands on mentaliteit en administratief vaardig.
• Het organiseren van correcte en adequate support en het laten verrichten van trouble-shooting m.b.t. technische storingen op het gebied van de ICT-infrastructuur.
• Registratie en administratieve verwerking van alle werkzaamheden; analyseren van rapportages teneinde structurele oplossingen aan te dragen.
• Het proactief signaleren van potentiële verstoringen en hiervoor in overleg met de manager ICT oplossingen vinden.
• Uitgebreide kennis van ITIL, Prince2 (Foundation) en/of ISM.

Wat bieden wij je?
De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij top speler in de branche. Je gaat werken in een (internationale)omgeving die gericht is op groei. Je gaat werken met de modernste technieken en systemen en hebt collega’s die jouw ambitie delen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo je ambitie te kunnen waarmaken.
• Uitdagende functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Werken met state-of-the-art systemen.
• Centrale gevirtualiseerde omgeving, Microsoft en Oracle gebaseerd.
• Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen, bereidheid tot verdere studie is nodig/essentiëel.
• Prettige en informele werksfeer.
• Dynamische organisatie.

Waar ga je werken?
Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener enmet 700 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit.
Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer Informatie en solliciteren?
Stuur dan jouw motivatiebrief en cv via de link:

http://rotra.heeft-vacatures.nl/S/22506/V280/solliciteren

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Marco Heijmen, Manager ICT, telefoonnummer 0313 – 483 999.

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.