Senior Windows Beheerder

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Informatie- en Communicatie Technologie
ICT is één van de drijvende krachten achter het grensverleggende onderwijs en onderzoek binnen TU Delft. Het is een dynamische directie met professionals die een krachtige impuls willen geven aan de organisatie en de technologie. Het is de ambitie van het Shared Service Centre ICT (SSC ICT) om het expertisecentrum ICT te zijn voor de gehele TU Delft. Op basis hiervan wil het SSC ICT betrokken zijn bij alle ICT-ontwikkelingen; zowel op het gebied van beleid, als bij ontwikkeling en beheer. Kernwoorden hierbij zijn proactief, initiatief, professionaliteit, oplossingsgerichtheid en samenwerking.

De afdeling Operations bestaat uit ongeveer 100 medewerkers en heeft een viertal core businesses, te weten WerkPlekServices (WPS), Netwerken & Telefonie (N&T), ServerBeheer (SB) en Applicatie Beheer & Database Ondersteuning (ABDO). De ICT omgeving van de TU Delft bestaat uit circa 1000 servers en 13.000 werkplekken. Diensten worden geleverd aan ongeveer 25.000 medewerkers en studenten. De afdeling Netwerk & Telefonie beheert het netwerk van de TU Delft

Senior Windows Beheerder
38 uur (1,0) FTE

Functiebeschrijving
In een internationaal geörienteerde, technisch wetenschappelijke omgeving als TU Delft, waar ruim 5500 collega’s min of meer afhankelijk zijn van goed werkende ICT is iedere dag een uitdaging. Als senior Windows Beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren van de Windows serverfarm van de TU Delft.

Je hebt de volgende taken en verantwoordelijkheden:
Het beheren van Windows servers
Installatie van omgevingen
Configuratie van servers
Oplossen van storingen en problemen
Uitvoeren van Changes
Inregelen van Backup en Restore
Inregelen van monitoring

Hiernaast heb je ook een aantal coachende taken. Zo leid je één of meerdere Problem Teams; bied je technische ondersteuning en ben je een vraagbaak voor een aantal Windows Beheerders. TU Delft werkt volgens het ITIL framework.

Wij vragen
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt zeker geen 9-5 instelling en bent bereid om ook incidenteel in weekenden te werken. We zoeken met nadruk een technisch (ervaring en certificering) en persoonlijk volwassen figuur. ‘Iemand die je om een boodschap kunt sturen.’ Hieronder vind je een overzicht van noodzakelijke kennis en kwaliteiten om deze functie goed uit te kunnen voeren. Herken je jezelf in dit profiel, dan nodigen we je graag uit om op deze functie te solliciteren.

Technologieën:

Vereist
Windows2008 en Windows2012
Exchange2010
LYNC 2010 en 2013
Blade technologie

Gewenst
Altiris (zeer gewenst)
VMware ESX Vsphere
Linux
Storage (EMC SAN, Netapp filer)

Overige functie-eisen:
Technisch uitstekend en als persoon volwassen
Coördinerend vermogen
Coachingsvaardigheden
Conceptueel vermogen
Documenteren
Ervaring in een projectenomgeving
Service- klantgerichte houding
Zelfstandig
Communicatief vaardig
Drive
Vanuit een pragmatische inslag resultaat- en oplossingsgericht
Flexibele, praktische en proactieve instelling

Het overleggen van een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

TU Delft biedt
De functie heeft een omvang van maximaal 38 uur per week (1 fte). Het gaat om een dienstverband voor een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 3.831,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, gratis internetverbinding voor thuis bij een contract van twee jaar of langer en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Solliciteren
Je kunt je brief met curriculum vitae achter laten op onze sollicitatiepagina onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/ICT/2014-05:
http://tudelft.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/40372

Interne kandidaten hebben bij selectie voorrang op externe kandidaten.

Meer informatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. L.M. Kuipers, Manager afdeling Serverbeheer , tel: 015 – 27 89914. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Ruth Vidal, Secretaresse Universiteitsdienst, tel: 015 – 27 81223.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!