Technisch Applicatie Portalenteam

Geplaatst: 3 jaar geleden
Alkmaar
Apply Now

Vacature omschrijving

ITC staat voor IT & Change en is het IT- en veranderbedrijf van SNS REAAL en ondersteunt de verschillende merken van SNS REAAL. 1500 medewerkers werken samen op vier locaties (Utrecht, Alkmaar, Amstelveen en Den Bosch) om de SNS REAAL organisatie te voorzien van IT producten en diensten. Innovatie en ICT staan hoog op de agenda van onze organisatie. Onze professionals zijn dagelijks bezig met de verbetering van de informatievoorziening voor onze bedrijfsvoering. Zodat we als bedrijf tot de top van Nederland blijven behoren.

SNS REAAL, dit zijn wij
SNS REAAL is een Nederlandse bank-verzekeraar die bestaat uit een aantal sterke merken, zoals SNS Bank, REAAL, Zwitserleven, ASN Bank en RegioBank. Samen hebben we de missie: geldzaken echt eenvoudig en begrijpelijk maken. Door het klantbelang centraal te stellen bouwen we samen aan de financiële zelfredzaamheid van mensen. We voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten, en ook voor elkaar, voor de maatschappij en voor het resultaat dat daaruit voortvloeit.

Wij zijn op zoek naar een:

Technisch Applicatie Portalenteam

De vacature Technisch Applicatie Beheerder Portalenteam
Als beheerder van een zelfsturend team van 8 collega’s ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de Webportalen en CRM omgevingen voor het intermediair en consumenten. Deze omgevingen zijn ingericht op basis van Windows 2003/2008, MOSS 2007 en MS Dynamics 2011.

Het uitvoeren van controles, (beveiliging)updates en bijwerken van applicatie software behoort tot je dagelijkse werkzaamheden). Daarbij ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud aan de (systeem)software. Je bereidt wijzigingen voor en voert deze uit in de IT-infrastructuur volgens ITIL procedures. Je lost incidenten (3e lijn) op en je voorkomt en minimaliseert de gevolgen van problemen met betrekking tot de IT-infrastructuur componenten. Daarnaast verzamel en analyseer je gegevens over de belasting van de diverse componenten van de in de IT-infrastructuur opgestelde hard- en softwarecomponenten en geef je adviezen voor toekomstig gebruik.

Wij vragen
• Een succesvol afgeronde Hbo-opleiding;
• Minimaal twee jaar ervaring in ICT georiënteerd werk;
• Je bent klant- en servicegericht;
• Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
• Je bent analytisch sterk en hebt improvisatie vermogen;
• Bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien in een 7*24 uur rooster en het uitvoeren van werkzaamheden buiten kantoortijden. (we zijn een HNW bedrijf optimaforma);
• Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen;
• Vindt het prettig om in een zelfsturend team werkzaam te zijn dat verantwoordelijkheden pakt en bevoegdheden afdwingt;
• Self-starting, ofwel het zelf nemen van initiatief voor verbeteringen en zorgdragen voor het eindresultaat daarvan.

Verder heb je:
• Aantoonbare kennis van Windows 2008, MOSS 2007, MS Dynamics 2011 en ITIL Foundation;
• Ervaring in een Windows server gebaseerde omgeving met SCOM tooling en powershell is een pré;
• Technisch Applicatie Beheer Generieke Services;
• De afdeling TABGSI is een club met gemotiveerde IT-specialisten die verantwoordelijk is (en zich ook zodanig voelt) voor de totale keten van ICT dienstverlening aan haar specifieke businessklanten.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.
Kijk hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden: http://www.snsreaal.nl/werken-bij/carriere/arbeidsvoorwaarden.html

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de “sollicitatiebutton” te klikken of via deze link:
http://snsreaal.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Solliciteren/35781

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edwin van de Berg, afdelingshoofd TAB GS, 06-20498323

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marjolein Bovens, senior corporate recruiter, 06-22044638.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!