Functioneel Beheerder Informatievoorziening

Geplaatst: 3 jaar geleden
Tilburg
Apply Now

Vacature omschrijving

CZ te Tilburg heeft een vacature voor een:

Functioneel Beheerder Informatievoorziening
34 uur per week

Wat ga je doen?
In de dynamische wereld waarin wij als vooruitstrevende zorgverzekeraar opereren is een optimale inrichting en voortdurende aanpassing van bedrijfsprocessen cruciaal.

Als Functioneel Beheerder ondersteun je de business op faciliterende wijze bij het realiseren en onderhouden van een adequate en vooruitstrevende informatievoorziening, zodat bedrijfsprocessen op effectieve en efficiënte wijze kunnen worden uitgevoerd. Je geeft hieraan invulling middels BISL-processen op met name het uitvoerende niveau Gebruiksbeheer, Wijzigingenbeheer, Transitie en Functionaliteitenbeheer.
Je verzorgt ondersteuning aan, en bijsturing van, gebruikers bij het gebruik van de informatiesystemen in de dagelijkse praktijk. Namens de gebruikersorganisatie verleen je opdrachten aan de afdeling ICT en beoordeel en accordeer je functionele ontwerpen. Je houdt je bezig met complexe vraagstukken over, en het toetsen en testen van, keten/divisie/systeem gerelateerde opdrachten. Je hebt een informerende rol voor de business over de impact van gewijzigde functionaliteiten. Ook lever je een bijdrage aan de evaluatie van een resultaat van doorgevoerde wijzigingen. Vanuit jouw expertise neem je deel aan projecten binnen of buiten je eigen afdeling.

Kortom, een veelomvattende functie waarin je te maken krijgt met alle aspecten van functioneel beheer. Je werkt samen met collega functioneel beheerders binnen of buiten je eigen aandachtsgebied en over ketens en divisies heen. Daarnaast zorg je voor afstemming met business analisten, projectleiders, ICT en de gebruikersorganisatie.

Wie zoeken we?
Voor de afdeling Informatievoorziening Zorg zijn we op zoek naar een ervaren Functioneel Beheerder. Een doelgerichte hbo-er met enkele jaren ervaring op het gebied van zelfstandig functioneel beheer. Je hebt kennis van gangbare testmethoden ten aanzien van systeem- en acceptatietesten. Ook ben je bekend met methoden en technieken op het gebied van automatisering, procesontwerp en organisatiekunde. Heb je kennis en ervaring binnen de zorg dan is dit een pre.

Je bent veelzijdig en voelt je thuis op het snijvlak van business en ICT. Jouw kritische blik en klantgerichte instelling maken je tot een gewaardeerd collega. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet makkelijk uit het veld slaan. Ook in hectische omstandigheden kun je op jou rekenen.

In het kort, wat vinden wij belangrijk:
• Een afgeronde relevante hbo-opleiding;
• Enkele jaren ervaring op het gebied van functioneel beheer;
• Sterke communicatieve vaardigheden;
• Een ondernemende en klantgerichte instelling;
• Analytisch vermogen.

Aantal werkuren en salaris
Het gemiddeld aantal werkuren ligt op 34 per week. Het bruto jaarsalaris op basis van 34uur per week bedraagt maximaal € 40.000,-. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,5% eindejaarsuitkering.

Solliciteren of meer weten?
Solliciteren op deze vacature kan alleen via het online sollicitatieformulier
Je kunt uiterlijk tot en met 14-04-2014 reageren.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kristel Damen, teamleider Informatievoorziening Zorg, telefoonnummer (06) 23 21 71 15.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!