Manager IT Projectmanagement

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Manager IT Projectmanagement

Locatie: Amersfoort

Jouw uitdaging
Als Manager Projectmanagement bij Stater vorm jij met je team het hart van onze IT organisatie: Stater Information Services (IS). In deze uitdagende en stevige functie ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en professionaliseren van je eigen team van Projectmanagers. Daarnaast is je voornaamste focus het stakeholdermanagement (intern en extern), ben je eindverantwoordelijk voor het Project Portfolio Management en spreekbuis voor alle projecten binnen onze organisatie. Je stuurt met visie op output en resultaten en zorgt voor een continue kwaliteitsverbetering van processen. Verder ben je verantwoordelijk voor de financiële status van de afdeling en zorg je ervoor dat de klant centraal staat conform onze Customer Excellence principes. Je rapporteert aan de CIO.

Wie ben jij?
Je bent een energieke en krachtige persoonlijkheid met een bovengemiddelde organisatiesensitiviteit. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als Manager Projecten en bent vertrouwd met de Lean methodiek. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het aansturen van projectmanagement teams en hebt ruime ervaring met IT projectmanagement (en bij voorkeur kennis van de hypothecaire markt). Je bent gedreven, toont ruggengraat en bent in staat koers te bepalen en te houden in zeer dynamische en soms stressvolle omstandigheden Je bent van nature een teamspeler, stuurt op grote lijnen en hebt een uitgebalanceerde mens/taakgerichte managementstijl.

Daarnaast vragen we:
• Academisch werk- en denkniveau
• Bovengemiddelde Projectmanagement ervaring
• Expert in stakeholdermanagement
• Ervaring met het dragen van de eindverantwoordelijkheid voor grote projecten

Wij bieden
Wij bieden je een mooie positie in een zeer uitdagende omgeving waarin je al je talenten kwijt kunt. Er is ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. We communiceren direct en je verantwoordelijkheid is groot. IS is een zeer moderne business unit met een informele cultuur. Wij zijn de dienstverlener van de informatietechnologie voor alle business units binnen Stater. We ondersteunen de continue verbetering van operational excellence door de systemen en processen te optimaliseren en aan te passen aan klantwensen. Vanzelfsprekend horen bij deze functie uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Stater N.V.
Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Wij ondersteunen bijna dertig procent van alle hypotheken in Nederland met ons unieke hypotheeksysteem. Of het nu gaat om hypotheekdiensten of ondersteunende diensten, wij nemen onze klanten graag zorg uit handen. Een loopbaan bij Stater biedt je een uitstekend perspectief in een open en betrokken organisatie. Onze kernwaarden zijn: • Klantgericht •Samenwerken •Resultaatgericht •Ondernemerschap •Kostenbewustzijn.

Interesse?
Solliciteer direct via de link of bel voor meer informatie over deze functie recruiter Fleur Hagens, tel: 06 468 533 77.

http://www.werkenbijstater.nl/index.php/page/vacature/solliciteren/1/id/424214/SiteId/2

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.