IT Professional

Geplaatst: 3 jaar geleden
Zoetermeer
Apply Now

Vacature omschrijving

De N.V. Koninklijke Delftsch Aardewerkfabriek “De Porceleyne Fles Anno 1653” (Royal Delft) is van oudsher de toonaangevende producent van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk en modern aardewerk. Daarnaast produceert en verhandelt Royal Delft Group producten die nationaal en internationaal bekend zijn onder de merken Royal Delft, Royal Leerdam, Gero, Keltum en Royal VKB en BK.

Royal Delft Group te Zoetermeer heeft een vacature voor de afdeling ICT:

IT Professional (m/v)
Fulltime

Functieprofiel IT Professional:
Als IT Professional ben je mede verantwoordelijk voor het onderhoud, ontwikkeling en upgraden, alsmede het afstemmen en implementeren van (nieuwe) administratieve- en (internet)technische computersystemen met de daarbij toegepaste software. Verder los je software- en hardwarematige storingen zelfstandig op, zodat een goede voorgang van de diverse processen wordt gewaarborgd. Daarnaast verzorg je de 1e lijn helpdesk ten behoeve van de 120 interne gebruikers, welke verdeeld zijn over drie locaties in Zuid-Holland. Verder zorg je ervoor dat de systemen optimaal onderhouden en beveiligd zijn en/ of worden. Je onderhoudt diverse contacten, zowel intern als extern, waaronder mogelijke toeleveranciers. Je rapporteert aan het afdelingshoofd ICT.

Om te slagen als IT Professional voldoe je aan het volgende profiel:
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, verkregen door voor deze functie relevante opleidingen, o.a. richting Informatica of Technische Informatica aangevuld met specifieke product trainingen. De vereiste ervaring voor deze functie bedraagt 3 tot 5 jaar in een vergelijkbare functie. Met de kennis en ervaring die je inmiddels bezit ben je uitstekend in staat om zelfstandig het beheer op je te nemen en aanpassingen te realiseren binnen Windows Server 2003/2012, RDP Services 2012, SQL Server 2008/2012, ESX/VMWare en de bestaande netwerk infrastructuur.

Technische kennis en ervaring op gebied van beheer en ontwikkeling binnen Microsoft Dynamics NAV 2009/2013 en Exact Globe Next is een pré. Je beschikt over uitstekende communicatietechnieken in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift. Je bent een zelfstarter, resultaat- en kwaliteitsgericht en hebt een “hands on” en proactieve instelling. Je bent creatief, betrokken en probleemoplossend ingesteld. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in de regio groot Den Haag.

Royal Delft Group biedt:
Een zeer zelfstandige dynamische en uitdagende functie in een groeimarkt, binnen een klein team met een informele werksfeer. De functie biedt voldoende ruimte en uitdaging aan personen die een tweede stap willen maken in hun carrière. Arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de functie en ervaring, waarbij zelfstandigheid, eigen initiatief en ontwikkeling wordt aangemoedigd. De functie wordt aangeboden voor één jaar, waarna eventuele verlenging bespreekbaar is. Huidige standplaats voor deze functie is Zoetermeer, maar zal in de loop van dit jaar wijzigen naar standplaats Delft.

Informatie & sollicitatie vacature IT Professional:
Informatie over de functie is te verkrijgen bij de heer L. van der Kraan, afdelingshoofd ICT, op telefoonnummer 06-302 03 727.

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, kun je richten aan: Royal Delft Group, t.a.v. mw. O. Hoornweg, Postbus 170, 2700 AD Zoetermeer. Uiteraard kan je ook online solliciteren via onze sollicitatiepagina: http://vacature.onlinevacatures.nl/?vid=34929

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.