Functioneel Beheerder HRM

Geplaatst: 3 jaar geleden
Tilburg
Apply Now

Vacature omschrijving

Wat ga je doen?
In de dynamische wereld waarin wij als vooruitstrevende zorgverzekeraar opereren is een optimale inrichting en voortdurende aanpassing van bedrijfsprocessen en -systemen cruciaal.

Als Functioneel Beheerder ondersteun je de business bij het realiseren en onderhouden van een adequate en vooruitstrevende informatievoorziening zodat de business haar bedrijfsprocessen op effectieve en efficiënte wijze kan uitvoeren. Je geeft daaraan invulling middels BiSL-processen op het uitvoerende niveau Gebruiksbeheer, Functionaliteitenbeheer, Transitie en Wijzigingenbeheer. Je werkt nauw samen met collega functioneel beheerders binnen of buiten het eigen aandachtsgebied en over ketens en divisies heen. Daarnaast stem je af met business analisten, projectleiders, ICT/IPM en de gebruikersorganisatie.

Je verzorgt ondersteuning aan gebruikers bij het gebruik van de informatiesystemen in de dagelijkse praktijk. Namens het gebruikersplatform verleen je opdrachten aan de afdeling ICT en bewaak je de coördinatie hiervan. Bij eventuele knelpunten stuur je adequaat bij. Daarnaast beoordeel en accordeer je functionele ontwerpen. Je houdt je bezig met complexe vraagstukken en het toetsen en testen van divisie gerelateerde opdrachten. Je hebt een informerende en adviserende rol voor de business over de impact van gewijzigde functionaliteiten. Ook lever je een bijdrage aan de evaluatie van een resultaat van doorgevoerde wijzigingen. Vanuit jouw expertise neem je deel aan projecten binnen of buiten je eigen afdeling. Daarvoor ben je bekend met projectmatig werken (bij voorkeur Prince2) in een coördinerende en coachende rol.

Kortom, een veelomvattende functie waarin je te maken krijgt met alle aspecten van functioneel beheer.

Wie zoeken we?
In het kort, wat vinden wij belangrijk:
• Minimaal een afgeronde relevante HBO (ICT) opleiding, WO-opleiding heeft de voorkeur;
• Bekend met of gediplomeerd in BISL en Prince2 (of andere opleiding voor projectmatig werken);
• Ruime ervaring op het gebied van functioneel beheer binnen een HRM afdeling is dringend gewenst;
• Kennis van en ervaring met PeopleSoft HRMS is een pré;
• Sterke communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
• Zelfstandig, daadkrachtig en doelgericht zijn zeer gewenst;
• Scherp analytisch vermogen.

Je bent veelzijdig en voelt je thuis op het snijvlak van business en ICT. Jouw kritische blik en klantgerichte instelling maken je tot een gewaardeerd collega. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet gemakkelijk uit het veld slaan. Je kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden. Ook in hectische omstandigheden houd je het hoofd koel.

Wat bieden wij?
Het bruto jaarsalaris bedraagt maximaal € 45.900,- op basis van 34 uur per week. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,5% eindejaarsuitkering.

Solliciteren of meer weten over de vacature Functioneel Beheerder HRM?
Solliciteren op deze vacature kan alleen via het online sollicitatieformulier

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Joris Elsendoorn, Manager HR Operations, telefoonnummer 06-13767177.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.