Integratiearchitect

Geplaatst: 3 jaar geleden
Velserbroek
Apply Now

Vacature omschrijving

PWN zoekt een ervaren

Integratiearchitect

voor de afdeling Informatievoorziening
(m/v, 40 uur per week)

PWN gaat de komende jaren werken aan het inrichten van een servicegeoriënteerde architectuur om meer flexibiliteit in het applicatielandschap te introduceren. De huidige point-to-point-koppelingen worden vervangen door services op basis van BizTalk en WCF. De integratiearchitect/integratiespecialist kan enerzijds de vertaling maken van de Enterprise Architectuur naar concrete services en anderzijds hands-on BizTalk/WCF inrichten.

Wat zijn je taken?
Je houdt je bezig met het opstellen en beheren van een canoniek datamodel van servicecontracten en van integratie-principes. Je houdt je daarnaast bezig met het ontsluiten van bestaande systemen en het maken van datatransformaties in BizTalk/WCF. Je integreert on-premise-applicaties met Cloud-applicaties. Je levert een bijdrage aan de PWN-architectuurprocessen, zowel op strategisch en tactisch niveau als in projecten. Indien noodzakelijk neem je de werkzaamheden van de enterprise-architect waar. Je neemt deel aan overleggen en discussies met als doel de juiste keuzes op ICT-gebied te maken voor de PWN-organisatie. Je treedt op als gesprekspartner voor leveranciers van ICT-diensten van PWN.

Wat heb je daar voor nodig?
Je hebt een hbo of wo werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding Informatica. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring met ontwikkeling in BizTalk en minimaal twee jaar ervaring als software-architect. Je hebt gewerkt met integration design patterns zoals publish subscribe, dead letter channel, pipes and filters en canonical schema.
Je bent kwaliteitsgericht en besluitvaardig. Je bent analytisch en kunt conceptueel denken en visie ontwikkelen. Het analyseren van problemen en het vormen van een juist oordeel zijn eveneens op jou van toepassing.

Wat biedt PWN je?
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. Het bruto jaarinkomen bedraagt maximaal
€ 66.102,—. We zijn er trots op dat PWN de 17e plaats bezet op de ranglijst van de 50 beste werkgevers (met minder dan 1000 werknemers) van Nederland.

Waar ga je werken?
Je gaat werken binnen de relatief nieuwe afdeling Informatievoorziening (IV). Deze afdeling is begin dit jaar een nieuwe weg ingeslagen om met een matrixorganisatie de dienstverlening aan de PWN-organisatie te verbeteren. Hierdoor moet aan het vakgebied van de Integratiearchitect nog gestalte gegeven worden.
Het doel van IV is om een professionele en proactieve dienstverlening te bieden aan de gehele organisatie, zodat de bedrijfsvoering efficiënt en effectief verloopt. Onze kernwaarde ‘Waarmaken’ is hierbij van essentieel belang, zowel voor de organisatie als voor de directe IV-collega’s. Ook zal PWN de komende jaren een nieuwe manier van (samen)werken introduceren. Resultaatgerichtheid en tijds- en plaatsonafhankelijk werken spelen daarbij een belangrijke rol.

Ben je geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met cv. Je kunt je sollicitatie onder vermelding van vacaturenummer 22460 mailen via het sollicitatieformulier:
http://pwn.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Solliciteren/33859

Kijk voor meer informatie op www.pwn.nl/vacatures .
Voor vakinhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Hans Sloot, manager Informatievoorziening, telefoonnummer 06 – 1068 2700. Voor vragen over de sollicitatie- of selectieprocedure kun je contact opnemen met HR-Services, telefoonnummer 023-541 3303.

Sollicitanten worden gescreend. De screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent het gedrag.

Over PWN
Bijna iedereen die in Noord-Holland woont of werkt, gebruikt water van PWN. Jaarlijks stroomt 106 miljoen kubieke meter drinkwater via een leidingnet van 10.000 kilometer naar 760.000 huishoudens, bedrijven en instellingen. Daarnaast beheert PWN in opdracht van de provincie Noord-Holland diverse natuurgebieden, waaronder grote delen van het duingebied vanaf Zandvoort tot Bergen. In ons voorzieningsgebied hebben wij een grote verantwoordelijkheid: betrouwbaar drinkwater leveren tegen een goede prijs en een uitmuntende dienstverlening verzorgen voor onze klanten.
Meer weten over PWN? Kijk op www.pwn.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.