Integratie Specialist

Geplaatst: 3 jaar geleden
Verschillende locaties
Apply Now

Vacature omschrijving

Finalist realiseert open IT oplossingen zoals geavanceerde websites, web applicaties en integratie-oplossingen. Ruim 75 professionals werken bij Finalist aan uitdagende projecten voor diverse opdrachtgevers waarbij we kiezen voor open toolsets. Deze projecten worden grotendeels Agile benaderd en vaak middels de Scrum projectmethodiek uitgevoerd.

Finalist heeft voor haar vestiging in Rotterdam een vacature voor een:

Integratie Specialist

Zoek jij de uitdaging om aan geavanceerde Java en Integratie projecten te werken en vind jij in teamverband werken en kennisdelen met vaardige collega’s belangrijk? Dan verwelkomen we jou graag als nieuwe collega!

De vacature Integratie Specialist
Een Java Integratie specialist binnen Finalist gaat werken voor een aantal mooie opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan Ambulancezorg Nederland, Netwerk VSP, Hogeschool Utrecht, Kennisnet, Bibliotheek Nederland en vele anderen.

Als Java Integratie specialist bouw je de integratie oplossing en/of denk je actief mee over de integratie architectuur. Je helpt een klant ook door kritisch mee te denken, alternatieven aan te reiken en je te verplaatsen in de klant alsof het je eigen investering is. Vanuit je expertise bouw je mee aan het succes van de projecten en systemen van de klanten en help je bij het behalen van toegevoegde waarde. Voor de klant en daarmee ook voor Finalist.

Als Java Integratie specialist ben je vaak aan het werk voor meerdere projecten en klanten. Tevens heb je afhankelijk van je ervaring en eigenschappen een rol bij pre-sales en pre-project activiteiten.

De werkzaamheden vinden afhankelijk van de klanten en projecten deels plaats op de Finalist kantoren (met name in Rotterdam, Maarssen en Eindhoven) en deels bij de klant. Dat kan per klant en project verschillen.

Jij ..
• bent een Java ontwikkelaar met een passie en ervaring in Integratie vraagstukken;
• hebt een gedegen software development en ICT basis;
• hebt ervaring met ESB’s (JBoss Fuse en/of componenten* zijn een pré);
• hebt ervaring met Message Brokers (JBoss AMQ en/of componenten* zijn een pré)
• hebt ervaring met het ontwikkelen van webservices op basis van SOAP en REST
• hebt ervaring met het uitwisselen van berichten op basis van JMS
• kunt meer uitdaging zien in de grotere geïntegreerde systemen dan in het pure softwareontwikkelvak, zonder dat los te loslaten;
• bent communicatief en schriftelijk vaardig;
• bent stressbestendig;
• wilt de besten verder helpen groeien;
• hebt een positieve instelling en gaat graag uitdagingen aan.

  • de volgende componenten/frameworks gebruiken we vaak en ervaring ermee is een pré: Apache Camel, Apache ActiveMQ, Apache CXF, OSGi, Apache ActiveMQ, etc.

Wat zijn de vereisten?
Je hebt een HBO/WO opleiding Informatica of Technische Informatica afgerond en hebt meerdere jaren ervaring opgedaan in eerder genoemde omgevingen.

Wat bieden wij jou?
Jij, onze nieuwe collega, krijgt een vast contract en keuzevrijheid (wel of geen leaseauto etc.). Salaris is afhankelijk van ervaring. Daarnaast ontvang je een winstdeling, 30 vakantiedagen, vakantiegeld, premievrij pensioen, laptop, mobiele telefoon, minimaal 5 opleidingsdagen per jaar en een leuke werksfeer. Parttime 36 of 32 uur per week is bespreekbaar.

Reageren op deze vacature?
Natuurlijk kijken wij uit naar jouw reactie! Laat je CV inclusief motivatie achter op onze sollicitatiepagina:
http://finalist.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Solliciteren/33462

Informatie
Bel naar Marco Heerebout (088 217 08 00) als je vragen hebt naar aanleiding van deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld