Technisch Applicatie Beheerder (Middleware)

Geplaatst: 3 jaar geleden
Delft
Apply Now

Vacature omschrijving

Technisch Applicatie Beheerder (Middleware)

Faculteit/afdeling Informatie- en Communicatie Technologie
Niveau HBO
Functie omvang 38 uur (1,0) FTE
Contractduur 1 jaar
Salaris Min € 2.427 – Max € 3.831,-

Informatie- en Communicatie Technologie
ICT is één van de drijvende krachten achter het grensverleggende onderwijs en onderzoek binnen TU Delft. Het is een dynamische directie met professionals die een krachtige impuls willen geven aan de organisatie en de technologie. Het is de ambitie van het Shared Service Centre ICT (SSC ICT) om het expertisecentrum ICT te zijn voor de gehele TU Delft. Op basis hiervan wil het SSC ICT betrokken zijn bij alle ICT-ontwikkelingen; zowel op het gebied van beleid, als bij ontwikkeling en beheer. Kernwoorden hierbij zijn proactief, initiatief, professionaliteit, oplossingsgerichtheid en samenwerking.

Het SSC ICT is verantwoordelijk voor het beheer van alle ICT faciliteiten binnen TU Delft. De afdeling Operations bestaat uit ongeveer 100 medewerkers en heeft een viertal core businesses, te weten WerkPlekServices (WPS), Netwerken & Telefonie (N&T), ServerBeheer (SB) en Applicatie Beheer & Database Ondersteuning (ABDO). De ICT- omgeving van TU Delft bestaat uit ca. 1000 servers en 13.000 werkplekken. Diensten worden geleverd aan ca. 30.000 mensen, onderverdeeld in medewerkers en studenten.

De afdeling applicatiebeheer en databaseondersteuning (ABDO) is onderverdeeld in vier teams. Ieder team is verantwoordelijk voor het technische beheer van een deel van de informatiesystemen. Het Middlewareteam zorgt ervoor dat applicaties op een gestandaardiseerde manier data met elkaar kunnen uitwisselen. Het team is 15 personen groot en bestaat uit Technisch Applicatie Beheerders en Database Ondersteuners. Onze professionals zijn klantgerichte, betrouwbare, dienstverlenende partners voor het kwalitatief hoogwaardig beheren van applicaties en databases die in gebruik zijn bij medewerkers en studenten, in zowel onderwijs als onderzoek.

Functiebeschrijving
Wij zijn op zoek naar een senior technisch applicatie beheerder – met ruime Middleware ervaring – die het beste uit zichzelf haalt in een uitdagende en dynamische omgeving. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit meedenken naar oplossingen voor integratievraagstukken. Daarnaast ondersteun je softwareontwikkeling op Weblogic, Oracle Service Bus en Oracle SOA Suite. En tot slot houd je je bezig met het starten, testen, accepteren en onderhouden van java applicaties en interfaces.

Functie eisen
Om deze functie goed in te vullen is de persoonlijkheid van de kandidaat belangrijk; we zoeken een kandidaat die analytisch sterk is, communicatief vaardig, resultaatgericht, en die procedureel kan werken. Je hebt een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Het is voor deze functie vereist dat je over de volgende kennis en ervaring beschikt:

• EAI op het gebied van webservices (SOAP), JMS en andere J2EE technieken.
• ondersteunende techniek als Apache, Linux (shell scripting) en LDAP.

Weblogic en liever Aqualogic of de Oracle Service Bus is sterk gewenst.

Arbeidsvoorwaarden
De functie heeft een omvang van maximaal 38 uur per week (1 fte). Het gaat om een dienstverband voor een jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 3.831,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, gratis ADSL-verbinding voor thuis bij een contract van twee jaar of langer en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Dhr. B. Star, Manager afdeling Applicatiebeheer & Database ondersteuning , tel: 015 – 27 82126, e-mail: B.Star@tudelft.nl. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Ruth Vidal, Secretaresse Universiteitsdienst, tel: 015 – 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl.

Je kunt je brief met curriculum vitae sturen naar: TU Delft, Universiteitsdienst, afdeling HR, t.a.v. Ruth Vidal, Postbus 5, 2600 AA Delft; of laat deze direct achter op onze sollicitatiepagina onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/ICT/2013-07. Interne kandidaten hebben bij selectie voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld