Junior Configuratie Manager

Geplaatst: 3 jaar geleden
Utrecht
Apply Now

Vacature omschrijving

Rabobank Nederland zoekt voor het Young Professional Programme IT (YPPIT) in Utrecht een

Junior Configuratie Manager

• Meteen aan de slag als junior configuratie manager
• Een spin in het web functie waarbij je met alle disciplines binnen de ontwikkelomgeving te maken hebt

Het programma
Tijdens het Young Professional Programme IT ontwikkel je je binnen anderhalf jaar tot een volwaardige breed-georiënteerde ICT-professional. In de eerste weken van het programma staan kennismaken met Rabobank, het YPP IT programma en de kick-off van jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je gaat na de introductie aan de slag als junior performance engineer. In het vervolgtraject ontdek je waar jouw talenten liggen en gaat die ook verder ontwikkelen. Je volgt met andere ICT-talenten verschillende vakinhoudelijke trainingen, workshops op het persoonlijk vlak zoals overtuigen vanuit jouw eigen kracht en het geven van feedback en je werkt samen aan uitdagende projecten. De nadruk ligt op jouw ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel.

De functie
Software Configuratie Management (SCM) staat aan de vooravond van een zeer grote en uitdagende verandering. Waar SCM ooit begon als een techniek/procedure om je broncode terug te kunnen vinden, is dit vakgebied ondertussen uitgegroeid tot een zeer belangrijke en verbindende schakel in de gehele software ontwikkeling keten.

Als junior configuratie manager ben je verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van configuratie management. Het doel van Configuratie management (CM) is het verzekeren van de vindbaarheid, consistentie, integriteit en traceerbaarheid van alle werkproducten tijdens de applicatie lifecycle. Als junior configuratie manager draag je hier actief aan bij. Dit door (mede) te zorgen voor efficiënte werkwijzen tijdens de verschillende stappen in het systeemontwikkelproces en te zorgen voor duidelijke afspraken bij de overdrachtsmomenten.

Deze functie is divers, zowel op technisch gebied als op het gebied van contacten. Configuratie Management vormt een belangrijke schakel naar onze outsourcing partners en interne afdelingen. Je hebt internationaal contact op diverse functieniveaus. Jouw taken bestaan onder andere uit:

• Opzetten en beheren van een centrale repository voor documentatie en sourcecode
• Implementeren van Configuratie Management activiteiten binnen projecten
• Onderhouden en doorontwikkelen van de Change & Configuratie Management Website
• Ondersteunen en adviseren van projecten bij het optimaal inrichten van Configuratie Management als onderdeel van het werkproces
• Het ondersteunen van projectmedewerkers bij het uitvoeren van CM-taken en het opzetten en optimaliseren van hun werkomgeving

Voor wie?
Ben jij een ambitieuze technisch georiënteerde ICT-talent met maximaal één jaar werkervaring en een sterk analytisch vermogen?

•Je hebt een ICT- of andere bètaopleiding op in ieder geval Hbo-niveau (bijna) afgerond
•Je wilt je graag verder ontwikkelen in een uitdagende ICT-functie en daarnaast zeker ook in jouw persoonlijke ontwikkeling
•Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is
•Samenwerken vind je vanzelfsprekend en je weet anderen te inspireren en te overtuigen

Ben je klantgericht, communicatief vaardig, flexibel, leergierig en verras je ons met vernieuwende ideeën? Dan is dit hét programma om jouw toekomst bij Rabobank te beginnen.

Solliciteren
Je kunt direct solliciteren via onderstaande link:

http://rabobanknederland.heeft-vacatures.nl/J/17368/V280/solliciteren

Jouw actuele CV en motivatiebrief kan je vervolgens toevoegen via ‘CV- en bestandsbeheer’. Als we in jou de breed-georiënteerde ICT-professional zien, nodigen we jou graag uit voor een assessment. Reageren is vooruitzien!

Meer weten?
Het Young Professional Programme IT gaat 1 april 2014 van start, waarbij eerder starten binnen jouw functie mogelijk is. Kijk voor meer informatie over de andere vacatures binnen dit programma op www.raboworkx.nl.

Voor vragen kun je terecht bij Vanessa Tammer op telefoonnummer 06-51273993.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.