Junior Performance Engineer

Geplaatst: 3 jaar geleden
Utrecht
Apply Now

Vacature omschrijving

Rabobank Nederland zoekt voor het Young Professional Programme IT (YPPIT) in Utrecht een

Junior Performance Engineer

• Meteen aan de slag als junior performance engineer in een team vol enthousiaste collega’s met verschillende expertises waar je erg veel van kunt leren
• Je zit altijd vooraan bij de nieuwe technologieën, krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief

Het programma
Tijdens het Young Professional Programme IT ontwikkel je je binnen anderhalf jaar tot een volwaardige breed-georiënteerde ICT-professional. In de eerste weken van het programma staan kennismaken met Rabobank, het YPP IT programma en de kick-off van jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je gaat na de introductie aan de slag als junior performance engineer. In het vervolgtraject ontdek je waar jouw talenten liggen en gaat die ook verder ontwikkelen. Je volgt met andere ICT-talenten verschillende vakinhoudelijke trainingen, workshops op het persoonlijk vlak zoals overtuigen vanuit jouw eigen kracht en het geven van feedback en je werkt samen aan uitdagende projecten. De nadruk ligt op jouw ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel.

De functie
Maak jij gebruik van online en mobiel bankieren? Ongetwijfeld. Dan weet je net als wij dat gebruikers hier hoge aan eisen stellen. Het moet in elk geval snel en altijd beschikbaar zijn. Maar wat is nu precies ‘snel en beschikbaar’ en belangrijker, hoe bereik je dat. Als junior performance engineer achterhaal je samen met de andere projectleden wat de requirements zijn en bepaal je of de producten daaraan voldoen. Kom je uit de analyse en resultaten een bottleneck tegen dan zorg je samen met je collega’s dat deze wordt weggenomen. Hier ga je de nodige uitdaging en mooie leermomenten in vinden, want het complexe ICT landschap stelt je analytische vermogen op de proef. Durf jij die uitdaging aan?

Jouw taken bestaan onder andere uit:
• Bepalen van requirements in overleg met business analisten, testmanagers en soms eindgebruikers
• Realiseren van de testware en uitvoeren van de performance testen en metingen
• Onderzoeken en verbeteren van de systeemperformance samen met o.a. ontwikkelaars en architecten
• Coördinerende werkzaamheden rondom kleinere projecten

Voor wie?
Ben jij een ambitieuze technisch georiënteerde ICT-talent met maximaal één jaar werkervaring en een sterk analytisch vermogen?

• Je hebt een ICT- of andere bètaopleiding op in ieder geval Hbo-niveau (bijna) afgerond
• Je wilt je graag verder ontwikkelen in een uitdagende ICT-functie en daarnaast zeker ook in jouw persoonlijke ontwikkeling
• Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is
• Samenwerken vind je vanzelfsprekend en je weet anderen te inspireren en te overtuigen

Ben je klantgericht, communicatief vaardig, flexibel, leergierig en verras je ons met vernieuwende ideeën? Dan is dit hét programma om jouw toekomst bij Rabobank te beginnen.

Solliciteren
Je kunt direct solliciteren via onderstaande link:

http://rabobanknederland.heeft-vacatures.nl/J/17370/V280/solliciteren

Jouw actuele CV en motivatiebrief kan je vervolgens toevoegen via ‘CV- en bestandsbeheer’. Als we in jou de breed-georiënteerde ICT-professional zien, nodigen we jou graag uit voor een assessment. Reageren is vooruitzien!

Meer weten?
Het Young Professional Programme IT gaat 1 april 2014 van start, waarbij eerder starten binnen jouw functie mogelijk is. Kijk voor meer informatie over de andere vacatures binnen dit programma op www.raboworkx.nl.

Voor vragen kun je terecht bij Vanessa Tammer op telefoonnummer 06-51273993.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.