Junior Beheerder Unified Communications

Geplaatst: 3 jaar geleden
Utrecht
Apply Now

Vacature omschrijving

Rabobank Nederland zoekt voor het Young Professional Programme IT (YPPIT) in Utrecht een

Junior Beheerder Unified Communications

• Meteen volwaardig aan de slag als junior beheerder unified communications
• Diversiteit, ‘state of the art’ technologie, continu hierin voorop lopen en leren van elkaar
• Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief

Het programma
Tijdens het Young Professional Programme IT ontwikkel je je binnen anderhalf jaar tot een volwaardige breed-georiënteerde ICT-professional. In de eerste weken van het programma staan kennismaken met Rabobank, het YPP IT programma en de kick-off van jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je gaat na de introductie aan de slag als junior performance engineer. In het vervolgtraject ontdek je waar jouw talenten liggen en gaat die ook verder ontwikkelen. Je volgt met andere ICT-talenten verschillende vakinhoudelijke trainingen, workshops op het persoonlijk vlak zoals overtuigen vanuit jouw eigen kracht en het geven van feedback en je werkt samen aan uitdagende projecten. De nadruk ligt op jouw ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel.

De functie
Ben jij iemand die op een technische ontdekkingsreis wil gaan? Stel je voor dat je je kan bezig houden met de ‘state of the art’ technologie op het gebied van communicatie. Als junior beheerder unified communications zoek je uit hoe bestaande zaken worden gemigreerd binnen het proces waarbij alle communicatiemiddelen, communicatieapparatuur en media zijn geïntegreerd. Met als doel dat gebruikers met iedereen in contact kunnen komen, waar ze ook zijn.

Je bent verantwoordelijk voor het technisch beheer van applicaties op het gebied van communicatie. Je houdt je actief bezig met infrastructurele zaken op het gebied van Exchange 2010, mobiele communicatie met Smartphones en Tablets. Het zwaartepunt ligt op het operationeel houden van de mail infrastructuur met ongeveer 80.000 mailboxen. Jouw taken bestaan onder andere uit:

• Dagelijkse controles op de systemen
• Oplossen van incidenten
• Proactief reageren op steeds terugkerende incidenten door oplossingen aan te dragen
• Wijzigingsaanvragen implementeren
• Deelnemen aan de diverse projecten zoals het inrichten van videoconferencing en ondersteuning door de technologie bij ‘het nieuwe werken’

Voor wie?
Ben jij een ambitieus technisch georiënteerde ICT-talent met maximaal één jaar werkervaring en een sterk analytisch vermogen?

• Je hebt een ICT- of andere bètaopleiding op in ieder geval Hbo-niveau (bijna) afgerond
• Je wilt je graag verder ontwikkelen in een uitdagende ICT-functie en daarnaast zeker ook in jouw persoonlijke ontwikkeling
•Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is
• Samenwerken vind je vanzelfsprekend en je weet anderen te inspireren en te overtuigen

Ben je klantgericht, communicatief vaardig, flexibel, leergierig en verras je ons met vernieuwende ideeën? Dan is dit hét programma om jouw toekomst bij Rabobank te beginnen.

Solliciteren
Je kunt direct solliciteren via onderstaande link:

http://rabobanknederland.heeft-vacatures.nl/J/17365/V280/solliciteren

Jouw actuele CV en motivatiebrief kan je vervolgens toevoegen via ‘CV- en bestandsbeheer’. Als we in jou de breed-georiënteerde ICT-professional zien, nodigen we jou graag uit voor een assessment. Reageren is vooruitzien!

Meer weten?
Het Young Professional Programme IT gaat 1 april 2014 van start, waarbij eerder starten binnen jouw functie mogelijk is. Kijk voor meer informatie over de andere vacatures binnen dit programma op www.raboworkx.nl.

Voor vragen kun je terecht bij Vanessa Tammer op telefoonnummer 06-51273993.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.