Projectmanager IT Bancair

Geplaatst: 3 jaar geleden
Amsterdam
Apply Now

Vacature omschrijving

Voor een van de grootste zakelijke dienstverleners in Amsterdam zoeken wij een Infrastructureel Projectmanager. Ben jij expert in het managen van complexe en grote projecten op ICT technisch gebied? Heb jij een achtergrond bij een bancaire organisatie? Reageer dan nu op deze opdracht die ongeveer een jaar in beslag zal nemen!

Projectmanager IT Bancair
Amsterdam, ICT, 38 uur per week

Over de functie
Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het managen van diverse complexe projecten op infrastructureel IT gebied. Met jouw managementervaring ben jij in staat leiding te geven aan Projectleiders en Engineers van verschillende disciplines. Daarnaast coördineer je de eventuele suppliers die aan het project (of de migratie) verbonden zijn. Je voert risicoanalyses uit en onderhoudt klantrelaties. Je bent eindverantwoordelijk voor de voortgang en uiteindelijke implementatie van het project (PRINCE II). Je acteert daarbij op tactisch niveau.

Wij bieden
Wij nodigen Technische Projectmanagers uit om te reageren die werkzaam zijn als freelancer en/of voor de duur van een interim opdracht bij ons in dienst willen treden. Wij kennen verschillende contractvormen (o.a. payrolling) om jouw inzet zo flexibel mogelijk in te kunnen richten. Neem voor meer informatie hierover contact op met een van onze Delivery Managers.

Wij vragen
Reageer op deze opdracht als je in de afgelopen drie jaar minstens één infrastructureel project succesvol hebt geleid binnen een bancaire organisatie, waarbij de voorkeur uitgaat naar kandidaten die een achtergrond hebben bij ABN AMROIBM of HP.

Daarnaast vragen wij:
• een afgeronde (ICT) technische HBO/WO opleiding en aanvullende opleidingen op het gebied van projectmanagement en verandermanagement
• minimaal drie jaar recente relevante werkervaring met het leiden van complexe infrastructurele IT projecten
• kennis van hardware, platforms (SUNAIX, Wintel)
• kennis van data centers
• kennis van IBM producten (hardware, software, middleware)
• relevante certificeringen zoals Prince2, ITIL en/of CMMi

Reageren
Je kunt direct online solliciteren, door op de onderstaande link te klikken.

http://yacht.heeft-vacatures.nl/P/17187/V280/solliciteren

Wij hebben regelmatig dit soort opdrachten, dus als je de komende maanden beschikbaar komt nodigen wij je ook uit om te reageren. Als je inhoudelijk vragen hebt over de vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Mitch van Abkoude, via telefoonnummer 020 301 3100.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.