IT Traineeship SharePoint

Geplaatst: 3 jaar geleden
Capelle aan den IJssel
Apply Now

Vacature omschrijving

Stap jij als starter of young professional in dit uitdagende IT Trainee Traject?

IT Traineeship SharePoint

Wat ga je doen
In je rol draag je zorg voor de installatie, acceptatie en implementatie van SharePoint oplossingen. Je identificeert operationele problemen, lost deze op en je bent verantwoordelijk voor autorisatie. Verder geef je tweede- en derdelijns ondersteuning bij vragen en incidenten en onderzoek je specialistische incidenten/storingen om deze vervolgens op te lossen. Ook draag je zorg voor de herstelbaarheid van informatie bij incidenten door het opstellen van een plan voor faciliteiten voor uitwijk, back-up en recovery. Tevens adviseer je ontwikkelaars over het optimaal gebruik van de beschikbare infrastructuur en voer je productie acceptatietesten uit.
SharePoint wordt binnen onze opdrachtgever ingezet als internet, intranet, applicatieserver en document management system en is zo’n beetje het belangrijkste platform voor het aanbieden en koppelen van informatie en applicaties.

De grootste uitdagingen in je functie zijn:
• Het technisch verantwoordelijk zijn voor één van de grootste SharePoint platformen van Europa
• Binnen het SharePoint platform implementeren van wijzigingen

Wat vragen wij van jou?
Om als IT Traineeship SharePoint jouw carrière te starten bij onze opdrachtgever heb je een
• afgeronde IT opleiding op HBO of WO niveau.
• Je bent IT hobbyist, actief met onder andere websites bouwen (denk aan Joomla! e.d.)
• Je hebt bijbanen of stages in een technische IT omgeving gehad.
• Daarnaast help jij bijvoorbeeld al je vrienden en kennissen op het technische vlak met allerhande computerproblemen.

Onze opdrachtgever stelt het klantbelang centraal. Dit betekent dat zij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Wat bieden wij jou binnen dit trainee traject?
Vanaf dag één wordt er in jouw ontwikkeling geïnvesteerd. Onze opdrachtgever heeft een zeer ruim budget voor jouw opleiding beschikbaar gesteld tijdens jouw carrière.

Wij bieden jou een contract wat bestaat uit:
• Een baan bij één van de top 100 bedrijven in Zuid Nederland;
• Vanaf dag 1 direct een goed salaris;
• Een praktijkgerichte opleiding van 2 maanden als IT Traineeship SharePoint met een marktwaarde van rond de € 25.000,-, gegeven door onze professionele en gecertificeerde trainers;
• Tijdens de opleiding geven wij je de gelegenheid om de certificaten Designing Microsoft SharePoint 2010 Infrastructure, Configuring and Administering Microsoft SharePoint 2010 en ITILF te behalen.
• Een contract van een periode van ca. 9 maanden. Na deze periode treed je in dienst bij onze opdrachtgever;
• Professionele begeleiding van zowel onze opdrachtgever als van onze Fieldmanagers;
• Naast de technische trainingen ook trainingen in soft skills;
• De mogelijkheid om je eigen werktijden bij onze opdrachtgever in te delen;
• Een passende reiskostenvergoeding.

Je krijgt jouw specialisatie in SharePoint op praktijkgerichte wijze geleerd door professionele trainers. Na deze 2 maanden ga je aan de slag bij de opdrachtgever, ofwel hier kun je direct het geleerde in praktijk brengen. Onder begeleiding van een zogenoemde “buddy” binnen de opdrachtgever en onze Field Managers en Trainers, word je bekend gemaakt binnen de organisatie, het team en binnen je functie. Hierin wordt je groei getoetst en kun je je verder ontwikkelen. Na een periode van ongeveer negen maanden volgt een contract van de opdrachtgever, jouw toekomstig werkgever. Onze opdrachtgever heeft zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, winstuitkering, kortingen op hypotheek en verzekeringsproducten.

Is je interesse gewekt?
Word jij uitgedaagd door deze functie? Neem dan vandaag nog contact op met onze recruiter:
Robbert Groenendijk, tel: 06 – 13 98 98 68 of laat direct jouw uitgebreide CV en een korte motivatie achter op onze sollicitatiepagina

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Dan zijn wij erg geholpen als je deze vacature wilt delen.

Wie zijn wij?
Al ruim 14 jaar slaan we als gerenommeerd ICT-speler in de Nederlandse markt een brug tussen de snel veranderende ICT-theorie en de praktijk. Van ICT Opleidingen & Trainingen tot Company Class (ICT Traineeships), van Solutions tot Consultancy.

Didacticum IT-Opleidingen verzorgt al jaren externe traineeships voor haar klanten en voor onszelf. Het traineeship dat wij je bieden is gericht op starters in de IT en Young Professionals die snel een grote stap willen maken in hun carrière. De meeste bedrijven richten zich op een goede loopbaan, wij richten ons liever op de goede start. Dit stelt jou in staat op jongere leeftijd hogere functies te bekleden door de kennis die wij je meegeven.

Voor onze trajecten zoeken wij mensen die communicatief vaardig zijn en snappen dat je in jezelf moet investeren. Wij zijn als Didacticum erg trots dat wij dit traineeship mogelijk kunnen maken en daarom zoeken wij alleen de meest gedreven en ambitieuze starters die dit met beide handen aan willen pakken. Didacticum en haar klanten zijn goede werkgevers die zelfontwikkeling, persoonlijke groei en een goede instelling belonen.