Technisch Applicatiebeheerder

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Ben jij een gedreven IT-professional die gelooft in de kracht van IT for business? Ben jij in staat samen met de business technische oplossingen te vinden voor functionele vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

CZ heeft een openstaande vacature voor de functie van:

Technisch Applicatiebeheerder
(Tilburg)

Functieomschrijving Technisch Applicatiebeheerder
CZ opereert in een markt die continu in beweging is. Voor een optimale bedrijfsvoering is het van belang dat onze ICT-systemen aansluiten bij die veranderingen. ICT moet CZ optimaal in staat stellen invulling te geven aan haar ambitie: alles voor betere zorg. Als afdeling ICT Infrastructuur en Beheer zijn we verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit en performance van onze infrastructuur. We werken daarvoor intensief samen met de afdeling Software en Services. Waar de focus nu ligt op het in beheer nemen van diensten, zal deze veranderen naar een organisatie waar we diensten van derden managen, en IT specialisten zich focussen op integratievraagstukken. De afdeling ICT ontwikkelt zich de komende 2 jaar naar een organisatie waar IT diensten worden ingekocht.

Als Technisch Applicatiebeheerder lever je een belangrijke bijdrage aan deze ontwikkeling. Je zorgt ervoor dat applicaties waar je verantwoordelijk voor bent als team voldoen aan de vereiste prestatiekenmerken. Je neemt preventieve en corrigerende maatregelen om problemen op te lossen. Soms is het snel schakelen: je weet vaak van tevoren niet hoe je dag eruit gaat zien. Naast het uitvoeren van reguliere beheertaken neem je deel aan projecten om vernieuwingen of veranderingen te realiseren. Je brengt vernieuwende ideeën in, initieert veranderingen en draagt bij aan structurele oplossingen gericht op de toekomst. Daarvoor werk je in een team met een informele sfeer en een duidelijk doel. Je hebt veel invloed op de planning van je eigen werkzaamheden en neemt daarin je verantwoordelijkheid voor het realiseren van doelen.

Binnen de afdeling ‘beheer’ werken wij volgens de agile en lean principes om zo een continue verbetercultuur te realiseren.

Als Technisch Applicatiebeheerder herken je jezelf in het volgende profiel
We zijn op zoek naar een ervaren Technisch Applicatiebeheerder die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière. Je bent een initiatiefrijke en daadkrachtige ICT-er die graag aan de slag gaat in een professionele en vooruitstrevende werkomgeving.

Wat wij belangrijk vinden:

  • Een aantoonbare afgeronde HBO-opleiding richting ICT;
  • Ervaring met het aansturen van leveranciers in de IT-dienstverlening (Service Management);
  • Minimaal kennis van Windows Server2008/2012, aangevuld met kennis van één of meerdere van de volgende platformen Quest, Websphere, CRM dynamics, F5, Sitecore;
  • Kennis van de volgende platformen is een pré; SAS, IBM-Content Manager, MQ, Peoplesoft, SCOM en scripttalen zoals Powershell;
  • Bij complexe vraagstukken weet je hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden. Op het moment dat er een probleem ontstaat of meerdere collega’s een beroep op je doen weet jij prioriteiten te stellen en schakel je snel;
  • Communicatief ben je sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt overtuigingskracht en laat je niet makkelijk uit het veld slaan. In een team functioneer je optimaal, je bent altijd bereid om voor anderen in te springen;
  • Je bent bovendien nieuwsgierig, ondernemend en niet snel tevreden.

Waarom zou je kiezen voor CZ?
Je wilt bewust investeren in jouw carrière en werken in een omgeving waarin collega’s altijd voor elkaar klaarstaan en behulpzaam zijn. Je kiest voor een uitdagende functie in een unieke werkomgeving met flexibele werktijden en dynamische werkplekken. CZ behoort tot de top als het gaat om het bieden van kwalitatief goede en betaalbare zorg voor onze klanten en staat de laatste jaren op de eerste plaats in de WUA ranglijst voor zorgverzekeraars. Je krijgt de ruimte om jouw persoonlijke ambities te verwezenlijken en te werken met de nieuwste technologieën.

Je gaat samenwerken met collega’s die erg trots zijn op wat ze doen. Ook jij kunt deel gaan uitmaken van dit team en het verschil maken, door een bijdrage te leveren aan het succes van onze organisatie. Op https://ict.cz.nl/ kan je meer informatie vinden over de uitdagingen bij CZ op ICT-vlak.

Solliciteren of meer weten over de vacature Technisch Applicatiebeheerder?
Laat ons in een korte maar krachtige motivatie weten waarom jij denkt dat jij dit kunt. Een duidelijke CV hoort daar natuurlijk bij. Solliciteren op deze vacature kan alleen via het online sollicitatieformulier

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daniel Akkermans, Teamleader TAB, telefoonnummer 06-0612181748.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!