Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Applicatiebeheerder

van LOUWMAN RETAIL B.V in Den-Haag

In de functie van applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor een tweetal resultaatgebieden, te weten: het bieden van operationele applicatie ondersteuning voor collega’s bij de LOUWMAN Dealerbedrijven en het beheer van de gebruikte informatiesystemen.

De onderstaande werkzaamheden behoren tot jouw verantwoordelijkheid:
• Eerste lijn helpdesk voor vragen van gebruikers over functionele systemen (o.a. Car-IT DMS, Car-IT CRM, DBS financieel, RentWise, DSS en overige applicaties).
• Het verzamelen en oplossen van meldingen door gebruikers, het beheren van de uitstaande calls en vervolgens terugkoppeling geven naar gebruikers. Complexere meldingen worden eventueel doorgestuurd naar leveranciers.
• Het rapporteren over de helpdesk calls en zowel gevraagd als ongevraagd adviseren over verbeteringen om het aantal calls structureel te verminderen.
• Het testen en accepteren van nieuwe en gewijzigde applicaties en software (pakketten, upgrades en patches).
• Het doorvoeren of ondersteunen bij de installatie van applicatie-updates in samenwerking met de business analyst, leveranciers en LOUWMAN ICT Services.
• Het beheer van gebruikersaccounts en het onderhouden van de autorisatieprocedures en het user concept in diverse applicaties.
• Periodiek opschonen van bestanden binnen de functionele systemen.
• Het beheren van de gebruikershandleiding, procedures en overige documentatie van de informatiesystemen.
• Het geven van adviezen met betrekking tot systeemgebruik aan gebruikers.
• Het instrueren, trainen en opleiden van collega’s bij de LOUWMAN Dealerbedrijven t.a.v. de genoemde applicaties.
• Het zelfstandig uitvoeren van (kleine en middelgrote) projecten.

Wij vragen
Voor deze functie zoeken wij een communicatief vaardige collega, die zowel telefonisch als persoonlijk collega’s (gebruikers) op deskundige en servicegerichte wijze weet te helpen. Je dient over een goede telefoonstem te beschikken evenals over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je hebt een gerichte ICT opleiding op HBO niveau succesvol afgerond en je hebt daarnaast kennis en ervaring opgedaan op het gebied van financiële administraties en databasestructuren. Wij zijn zeker ook geïnteresseerd in kandidaten met een administratieve opleiding, die beschikken over HBO denk- en werkniveau met aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van ICT applicaties (ervaring binnen automotive retail en met Car-IT is een nadrukkelijke pre).

De ideale kandidaat is gedreven, probleemoplossend, vasthoudend, accuraat, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en ziet het als een uitdaging om de LOUWMAN RETAIL ICT omgeving optimaal te laten functioneren wat zal leiden tot een maximale klanten- en medewerkertevredenheid.

Wij bieden onze medewerkers uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:
• Pensioenregeling;
• Aankoopregeling met korting en gunstige financiering;
• Studiekostenregeling;
• Autoverzekering;
• Koop/verkoop verlofdagen.

Geïnteresseerd?
Voldoe jij aan dit profiel, ben je gemotiveerd, flexibel en op zoek naar een leuke baan in een aangename werkomgeving? Stuur dan je sollicitatie met Curriculum Vitae via onderstaande link:

http://louwmanretail.heeft-vacatures.nl/A/9356/V280/solliciteren

Voor meer informatie kun je bellen met Arjan Verstoep, manager finance & change van LOUWMAN RETAIL B.V.: telefoon +31 (0)70 304 73 00.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Elke vorm van herpublicatie of verveelvoudiging van (een deel van) deze vacature zonder toestemming van LOUWMAN RETAIL B.V. is verboden.

Trefwoorden:Applicatiebeheerder, AB, Louwman Retail, Automotive, Dealerbedrijven, Eerste lijn helpdesk, IT projecten, IT training, ICT projecten, ICT training, Car-IT DMS, Car-IT CRM, DBS financieel, RentWise, DSS, Helpdesk calls, Applicaties, Informatiesystemen, HBO, Informatica, Den Haag, Zuid Holland, Delft, Leiden, Rotterdam, Werk, Vacature, Baan, Job.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 06-04-2012
Gezien: 18662 keer