Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Java Developer

van Info Support BV in Rotterdam

Bouwen aan solide software, bij een betrouwbare werkgever. Dat is wat Info Support jou biedt.

Info Support heeft een vacature voor een:

Java Developer

Functieomschrijving vacature Java Developer
Als J2EE Developer word je ingezet in een team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van hoogwaardige software bij onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bouwen van programmatuur op basis van het technisch ontwerp en voor het opstellen van de technische programmaspecificaties in samenwerking met een Functioneel Ontwerper. Hiernaast voer je onderhoud op programmatuur en programmatesten uit en draag je zorg voor het optimaliseren van de prestatiekenmerken van de applicatie. We bieden jou de mogelijkheid om te groeien naar een meer zelfstandige rol waarbij je verantwoordelijkheid krijgt en sturing gaat geven aan een team van ontwikkelaars. Je maakt onderdeel uit van onze Java ontwikkelgroep waarbij professionalisering van Java binnen en buiten Info Support centraal staat.

Info Support biedt
Na een gedegen opleidingstraject van ruim twee maanden word je ingezet in een team dat verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling van hoogwaardige software bij onze klanten in Nederland. Naast verdieping in Javatechnologie is het goed mogelijk om na verloop van tijd te verbreden naar andere expertisegebieden zoals bijvoorbeeld Infrastructuur, Data Warehousing of MS.NET Ontwikkeling.

Kortom:
• acteren op het hoogste niveau;
• de mogelijkheid door training en scholing door te groeien (Life Long Learning Program);
• de meest uitdagende IT-projecten binnen een breed klantenpallet (top 500);
• een contract voor onbepaalde tijd;
• een team van professionals die gezamenlijk een doel hebben: het verbeteren van IT;
• een warm bad, waarin collega’s elkaar adviseren en waar nodig ondersteunen.

Functie-eisen vacature Java Developer
Wij zoeken IT-professionals die in staat zijn complexe IT-projecten succesvol op te leveren conform de standaarden die we hebben ontwikkeld in onze softwareontwikkelstraat Endeavour. Je bent ambitieus, klantgericht en beschikt over een afgeronde hbo- of universitaire opleiding die gericht is op de technische kant van de Informaticanormen voor systeemgebruik, -beheer en –exploitatie. Je bent net werkzaam als ontwikkelaar en hebt hierbij eventueel al wat ervaring opgedaan met o.a de volgende technieken: Java/J2EE (o.a. Swing, JavaBeans, JDBC, RMI, Servlets, JSP, EJB, enz.).

Over Info Support
Info Support is een IT-dienstverlener die zorgt voor innovatieve en solide softwareoplossingen die organisaties ondersteunen in het realiseren van hun bedrijfsdoelstelling. Dit doen we met excellente vakmensen waarbij vakmanschap en passie voor ons werk centraal staan. Als het gaat om de achterliggende technologie kiest Info Support strategisch voor Microsoft (.NET, C#, SQL Server), Oracle (Fusion Middelware, Weblogic, Suite) en Java.

Direct reageren op de vacature Java Developer?
Stuur dan je CV inclusief je motivatie via onze sollicitatiepagina.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 05-04-2012
Gezien: 18205 keer