Docent ICT

Geplaatst: 3 jaar geleden
Den Haag

Vacature omschrijving

Aan de slag als Docent ICT, team Software Developer

Bij Mondriaan stap je als docent in een dynamische wereld. Geen dag is hetzelfde! Ontwikkelingen die op een school afkomen volgen elkaar in rap tempo op. Om goede aansluiting te hebben op de behoefte van de regionale arbeidsmarkt zijn “Vakkundig, Innovatie en Betrokken“ de sleutelwoorden tot succes. Als mbo docent heb je verschillende rollen wat jouw werk zo afwisselend en boeiend maakt. Het docentschap bij Mondriaan betekent naast het verzorgen van onderwijs, ook de coach zijn die naast de student staat en begeleiding biedt in het leerproces van een student. Daarnaast ben je ook de teamplayer die onder andere ervaring mee neemt uit de branche. Je bent wendbaar en draagt je steentje bij aan projectonderwijs. Bij Mondriaan geloven we in het bundelen van krachten! Samen met vakkundige bevlogen collega’s ben je voortdurend bezig om eigentijds onderwijs vorm te geven en een mooi maatschappelijk resultaat neer te zetten. Om het kwaliteitsniveau bij Mondriaan hoog te houden is het een taak voor iedere voor docent om de eigen deskundigheid op peil te houden. Mondriaan ondersteunt en faciliteert jou hierin.

Je hebt kennis van didactische methoden en technieken en vaardigheid in het toepassen ervan. Om als docent ICT bij Mondriaan succesvol te zijn is het een pre als je ervaring hebt met Scrum, GIT, Design Patterns & UML. Uiteraard neem je ruime praktijkervaring mee en heb jij goed inzicht in de structuur van de branche. Bij Mondriaan ben je helemaal op je plek als het werken met de mbo doelgroep jou aanspreekt. Daar doe je het immers voor. Ook krijg je energie van het coachen en motiveren van de mbo studenten gedurende hun opleiding. Om een succesvolle bijdrage te kunnen leveren binnen een onderwijsteam in een school zien wij graag docenten met ondernemingszin en een oplossingsgerichte- en proactieve houding. We verwachten een grote mate van zelfstandigheid en tegelijkertijd een professional die verantwoordelijkheid neemt voor afstemming en samenwerking met collega’s. Je bent digitaal vaardig en in staat (of staat open) voor de inzet van technologie in het onderwijsleerproces, want jij gelooft in innovatie binnen het onderwijs.

Heb je voldoende werkervaring en wil je graag het onderwijs in, dan bieden wij je graag de mogelijkheid tot een passend scholingstraject. Ook over de combinatie van in het bedrijfsleven en binnen het onderwijs werken behoort tot de mogelijkheden.

Wat wij van je vragen

  • een tweedegraads bevoegdheid (of studerend daarvoor) of een afgeronde relevante hbo opleiding en Pedagogisch Didactische Getuigschrift (PDG) (of de bereidheid om de PDG te halen) of ruime praktijkervaring op mbo+ niveau en een (middels een assessment) aangetoonde hbo werk- en denkniveau en de bereidheid een Pedagogisch Didactische Getuigschrift te behalen;
  • sterke ontwikkeling van digitale vaardigheden en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het team;
  • in staat zijn (of open staan) voor de inzet van technologie in het onderwijsleerproces;
  • theoretische kennis en praktijkkennis op het vakgebied van de opleiding;
  • recente onderwijservaring;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • kennis van didactische methoden en technieken en vaardigheid in het toepassen ervan;
  • vaardigheid in het coachen, motiveren en stimuleren van studenten.

Wat krijg je van ons

Deze functie is structureel. De aanstelling zal in een tijdelijk dienstverband aanvangen.

Wij bieden je een prettige werkomgeving bij een dynamische en op ontwikkeling gerichte organisatie. Het betreft een functie op functieniveau LB. Het salaris bedraagt minimaal € 2915,00 en maximaal € 4359,00 bruto bij een volledige betrekking (1 fte is 37 uur per week). Doorgroei naar salarisschaal LC behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% in december, reiskostenvergoeding, een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering en 30 vakantiedagen. Bovendien kent ROC Mondriaan goede scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Onze lokalen zijn optimaal ingericht om plezierig en modern onderwijs te geven. Collega’s zijn altijd bereid om het optimale uit studenten te halen en met elkaar steeds opnieuw het onderwijs te verbeteren. Jaarlijks wordt er kritisch gekeken naar het eigen functioneren en is professionaliseren een belangrijk speerpunt van onze samenwerking

Wil je meer weten over deze vacature?

Voor alle aanstellingen geldt dat men in beginsel op elke plek binnen ROC Mondriaan ingezet kan worden.

Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het opvragen van referenties en eventueel een assessment en/of proefles maken onderdeel uit van de procedure. Alleen kandidaten die aan de functie-eisen voldoen, kunnen worden uitgenodigd voor een gesprek.

Deze vacature is zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel dan met Niels Brittijn, HRM adviseur, te bereiken via telefoonnummer 088-6661782.

Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan het gewenste profiel, dan kun je solliciteren via deze solliciteer button.