PHP-Backend Developer

Geplaatst: 3 jaar geleden
Hoorn
Apply Now

Vacature omschrijving

PHP-Backend Developer

Abovo Media B.V. / Hoorn

Ben jij een expert in het bouwen en onderhouden van softwaresystemen? Krijg je energie van het bedenken van innovatieve IT-oplossingen? Wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen bij een snelgroeiend jong mediabedrijf? Dan is de functie van Backend developer bij Abovo Media iets voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn ABOVO Media, een mediabureau gevestigd in Hoorn. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als Backend Developer (36-40 u p/w) werk je in een team van developers en designers aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en ontwikkelen van reporting tools voor klanten. Het door ontwikkelen van de moderne REST API, die gebouwd is op Symfony4, werkt naadloos samen met de Angular7 front-end en behoort tot jouw taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • Het bedenken, bouwen en onderhouden van technische oplossingen en uitbreidingen van bestaande en nieuwe applicaties;
  • Koppelingen met externe partijen, waarbij grote hoeveelheden data worden verwerkt;
  • Meedenken, ontwikkelen en implementeren van nieuwe deployment optimalisaties;
  • Signaleren van mogelijke bottlenecks en het meedenken over vernieuwingen;
  • Grote hoeveelheden data opslaan, verwerken en analyseren, met als doel het optimaliseren van bedrijfsprocessen en collega’s informeren;
  • Verbetering van kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie van de backoffice systemen (bijv. ordering- en facturatieprocessen);
  • Kennis overbrengen en technisch advies geven.

Wat bieden wij?

In de functie Backend Developer heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken.

In deze functie krijg je een goed salaris passend bij de functie, 25 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, vrijdagmiddagborrels

Wanneer ben je succesvol

In deze functie ben je een proactief, energiek en innovatief. Door jouw kennis en adviesvaardigheden kan je kennisdelen en ben je nieuwsgierig naar de ideeën van anderen.

Door jouw ervaring zijn deadlines voor jou geen probleem. Verder heb jij kennis van en ervaring in PHP-frameworks, zoals Symfony en/of Laravel, MySQL en CI/CD in combinatie met Jenkins.

Verder werk je gestructureerd en nauwkeurig. Hiernaast heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding en een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Interesse?

Solliciteer dan nu via https://vonq.io/2Tdzntj

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Thom Kemmink (afdeling HR) op het telefoonnummer 06 22221552 of mail naar werken@abovo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en zal niet op worden gereageerd.