Onderofficier verbindingsdienst

Geplaatst: 3 jaar geleden
Utrecht
Apply Now

Vacature omschrijving

Dit ga je doen
Heb jij ten minste VMBO TL, MBO-3 met aantoonbaar technische affiniteit, of een HAVO met profiel Natuur en Techniek of Natuur en Gezondheid (met profielvakken natuurkunde en/of natuur, leven en technologie) en interesse in communicatietechnologie? Via de opleiding tot Onderofficier ICT (Verbindingsdienst) leer je leidinggeven aan een groep militairen, die ervoor zorgt dat de juiste informatie veilig en op tijd bij hun collega’s terechtkomt.

De Verbindingsdienst zorgt voor alle technologisch hoogwaardige communicatieapparatuur en verbindingen binnen de Landmacht. De Verbindingsdienst zorgt voor alle communicatieapparatuur en verbindingen binnen de Landmacht. Als Onderofficier bij de Verbindingsdienst geef je leiding aan een groep militairen die verantwoordelijk is voor het inzetten van diverse verbindingsmiddelen, zoals telefoon, radio, computernetwerken en satellietverbindingen. En dat kunnen ze waar ook ter wereld! In het vakgebied ICT ben je voornamelijk met servers en netwerken bezig, terwijl je je in het vakgebied Communicatie meer met radio’s en satellietverbindingen bezig houdt. Hiervoor mag je diverse technische opleidingen volgen binnen de Landmacht

Hier ga je werken
Afhankelijk van jouw voorkeur en de ruimte binnen de organisatie ga je werken bij het Verbindingsbataljon van het Operationeel Ondersteuningscommando Land, een eenheid van de Lichte Brigade in Oirschot, de Gemechaniseerde Brigade in Havelte of de Luchtmobiele Brigade in Schaarsbergen of Assen. Ook is het mogelijk om aan de slag te gaan bij de het Verbindingsbataljon van het 1e Duits- / Nederlandse Legerkorps. Bij elke eenheid neem je deel aan oefeningen. Zoals elke militair moet je er rekening mee houden dat je uitgezonden kunt worden.

Jouw profiel

VMBO Theoretisch, MBO 3, MBO 4, HAVO

MBO 3 (alle richtingen) HAVO – profiel Natuur & Techniek HAVO – profiel Natuur & Gezondheid (met profielvakkeuze natuurkunde en/of natuur, leven & technologie)

Solliciteren?
Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.