Ontwikkelaar ICT 1 fte

Geplaatst: 3 jaar geleden
Arnhem
Apply Now

Vacature omschrijving

Ontwikkelaar ICT
Ben jij die creatieve en ervaren .Net ontwikkelaar die voor de Han koppelingen met informatiesystemen gaat ontwikkelen onder architectuur in een DevOps omgeving? Dan is dit de functie voor jou. Wij zoeken per direct voor de campus in Arnhem een enthousiaste teamspeler met een verbetergerichte instelling en een proactieve houding.

Wat je gaat doen

  • De HAN heeft een diversiteit aan informatiesystemen die in een keten samenwerken. Dit heeft gevolgen voor de bedrijfsvoerings- en student- en onderwijssystemen. Je opdracht wordt het adviseren in en het helpen realiseren van applicatiekoppelingen voor een omschreven set van bedrijfsvoeringssystemen volgens de nieuw gedefinieerde architectuur. Als resultaat verwachten we dat je het ontwikkelproces van applicatiekoppelingen mee helpt te professionaliseren en verder vorm geeft en hier actieve invulling aan geeft door een set van data koppelingen mee te helpen te realiseren.
  • Daartoe ontwikkel je zelfstandig adapters op interfaces van afnemende systemen en van bronsystemen. Ook voer je wijzigingsverzoeken door volgens doelarchitectuur en schrijf je unit tests om de kwaliteit van je code te controleren. Je draagt hiermee bij aan de kwaliteitscultuur van de Han, zodat eindgebruikers de beste gebruikservaring krijgen.

 

Dit zoeken wij in jou
Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig ontwikkelen van koppelingen tussen systemen en het schrijven van unit testen en technische documentatie hiervoor. Je bent zelfstandig en hebt een duidelijke visie op de ontwikkeling van koppelingen. Je bent in staat om bij te dragen aan de kwaliteitscultuur van de HAN door je verantwoordelijkheidsgevoel over je werk en over de door het team opgeleverde product. Met jouw Agile mindset, energieke en proactieve houding ben je sterk in samenwerken. Verder heb je kennis en ervaring m.b.t. Visual Studio C#, ASP.NET CORE, benaderen REST API en SOAP endpoints (JSON/XML), Azure cloud (Azure Functions, API App, Keyvault, OAuth2 beveiliging, API management), servicebus architectuur, Microsoft DevOps CI/CD en Git Flow.

Dit bieden wij jou

  • een afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving;
  • een jaarcontract, met uitzicht op verlenging;
  • een betrekkingsomvang van 1 fte (36 – 40 uur per week);
  • een aanstelling in de functie van Ontwikkelaar ICT niveau 3 of 2;
  • afhankelijk van jouw kennis en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.192,37 (cao-hbo schaal 10) of € 4.872,31 (cao-hbo schaal 11) op basis van fulltime;
  • 8% vakantietoeslag en een 13e maand (8,3%);
  • fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering via het ABP, collectieve ziektekostenverzekering, (betaald) ouderschapsverlof, onbeperkte sportmogelijkheden voor een kleine bijdrage en, afhankelijk van je werkuren, ruime vakantiedagen per jaar;
  • een eigen HAN Academy zodat je volop kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

 

Jouw sollicitatieprocedure
Klik op deze link om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.
Je kunt je motivatiebrief richten aan Peter de Belie.

Voor deze functie moet je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) kunnen afgeven.

Jouw contactpersoon
Vragen over de inhoud van de functie

Peter De Belie, Teamcoördinator Applicatiediensten
Bellen: 06 11 60 00 23
E-mailen: Peter.deBelie@han.nl

Niels Kregting, Ontwikkelaar ICT Applicatiediensten
Bellen: 06 55 20 14 25
E-Mailen: Niels.Kregting@han.nl

Vragen over de sollicitatieprocedure

Renée Combé, medewerker Resourcedesk
Bellen: 06 25 34 39 06
E-mailen: Renee.Combe@han.nl

Handige informatie

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is een van de best beoordeelde hogescholen in Nederland. De HAN kiest ervoor het onderwijs en onderzoek vorm te geven in nauwe samenwerking met het werkveld en de regio. Deze krachtige verbinding leidt tot goed opgeleide professionals en innovaties voor en met onze partners. De onderlinge samenwerking op de HAN kenmerkt zich door een sfeer van vertrouwen en inspiratie, met de focus op de kwaliteit en de inhoud van de gezamenlijke opdracht en met een professionele verantwoordelijkheid van ieder individu.

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) heeft de ondersteunende diensten voor een belangrijk deel gebundeld in de HAN Services. Werken voor de HAN Services betekent ‘achter de schermen’ de academies van de HAN optimaal ondersteunen. De HAN Services doet dit vanuit een negental afdelingen die elk vanuit hun eigen terrein een bijdrage leveren aan het onderwijs en onderzoek. Vanuit Services ICT worden ICT-diensten verzorgd en ontwikkeld ten behoeve van het onderwijs, het onderzoek en d ondersteunende processen van de HAN. De circa 100 medewerkers van Services ICT werken binnen verschillende teams en spannen zich in om de vastgestelde HAN-brede doelen te helpen realiseren.

Het team Applicatiediensten van Services ICT voert de komende jaren, een ambitieus programma uit op het vlak van de herstructurering van het IV-landschap van de HAN. Uitgangspunt bij de herstructurering is, dat de investeringen in de ondersteunende activiteiten een heldere return on investment moeten hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.