Applicatie Interface Engineer

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Applicatie Interface Engineer

Aantal uur: 36 uur
Gewenst opleidingsniveau: HBO
Expertise: ICT

Ben jij onze nieuwe ambitieuze collega die helpt onze ICT processen te harmoniseren en professionaliseren? Wil jij werken in een omgeving die continue in beweging is en waar innovatie in informatietechnologie en medische technologie hand-in-hand gaan? Of ben jij een Young professional binnen dit vakgebied (1-3 jaar werkervaring)? Ook dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Wij bieden jou een mooie plek waar doorontwikkeling centraal staat!

Wat ga je doen?
Het stafcluster I&A verzorgt de informatisering en automatisering van HMC. Deze taken worden in nauwe samenwerking met medewerkers en management van de diverse zorg- en andere stafclusters uitgevoerd. Inzet van ICT om onze zorgprocessen te optimaliseren maakt onderdeel uit van de kern van de strategie van ons ziekenhuis. De komende jaren investeren we daarom flink in het verder doorontwikkelingen van de informatiehuishouding van het ziekenhuis.

Met je gespecialiseerde kennis over het koppelen van Business applicaties, wordt je als Engineer geplaatst binnen de afdeling Informatietechnologie (ICT). De afdeling is onderverdeeld in vier specifieke aandachtsgebieden:

1. Applicatie Virtualisatie
2. Servers & Storage
3. Telematica
4. Business Applications & Databases

In deze rol lever je professioneel beheer en help je mee aan de ontwikkeling van proactief beheer en het voorkomen c.q. oplossen van gesignaleerde incidenten en problemen. Na een korte inwerktijd wordt je zelfstandig verantwoordelijk voor jouw aandachtsgebied. Daarnaast neem je als lid van het beheerteam verantwoordelijk voor de continuïteit en beschikbaarheid van de informatievoorziening van het ziekenhuis.

Naast beheertaken neem je actief deel aan de projectenorganisatie. Je zult direct betrokken worden bij een project ter vernieuwing van de Applicatie Interface omgeving van het ziekenhuis. Afhankelijk van je niveau wordt je ook betrokken in de realisatie van projecten binnen de gebruikersorganisatie van het ziekenhuis. Binnen deze projecten vorm je een onmisbare schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT.

De grote diversiteit aan werkzaamheden en het kunnen meewerken aan een nieuw state-of-the-art infrastructuur omgeving, maakt het interessant om voor HMC te kiezen. Wij verwachten van je dat je zelfstandig beslissingen neemt, je actief en probleemoplossend opstelt en met ons op het juiste niveau kunt meedenken. Een verantwoordelijke positie met veel groeimogelijkheden dus!

HMC is hét ziekenhuis in de Haagse regio waar samen de beste zorg geleverd wordt. Een ziekenhuis waar oog is voor patiënt en medewerker. We kunnen de beste zorg bieden wanneer onze mensen het beste uit zichzelf en hun loopbaan kunnen halen. Alvast weten wie jouw nieuwe collega’s worden en wat zij doen?”
Lees de ervaringen van jouw toekomstige collega’s
Naar de verhalen

Wat vragen wij van jou?

  • Jij bent de Technisch Applicatiebeheerder met een HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van en ervaring met:
    • Cloverleaf of een vergelijkbaar ‘Message broker’ systeem
    • HL7 en bij voorkeur ook Edifact
    • Een EPD/ ZIS (zoals HIX)
    • Windows Server 2016 of vergelijkbaar
    • SQL 2017 of vergelijkbaar
    • Active Directory

 

  • Je bent bekend met het werken binnen ITIL processen
  • Je hebt een goed analytisch denkvermogen
  • Je kunt goed projectmatig werken zowel zelfstandig als in de groep
  • Je werkt samen en draagt kennis over aan collega’s
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring in een ziekenhuis en de AVG wetgeving is een pré

Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd
  • Je gaat, op basis van 36 uur, een salaris verdienen van maximaal €3.490 – €3.917,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring FWG 50 of FWG 55)
  • Je komt te werken in het eerste ziekenhuis in de Haagse regio met de certificering Top Employer
  • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
  • Interessante extra’s, zoals: korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie, voor kinderopvang in de buurt
  • We zijn als werkgever mantelzorgvriendelijk en bieden goede voorwaarden hiervoor. Daarnaast bieden we vele initiatieven vanuit de afdeling P&O om jou gezond en vitaal te houden. Bekijk hier de folder.

 

Maar wij bieden nóg meer, denk ook aan… – Goede bereikbaarheid met OV
Met het openbaar vervoer naar je nieuwe baan? Alle locaties van HMC zijn goed te bereiken met bus- en tramhaltes voor de deur en een treinstation in de buurt. Plan hier alvast jouw route:
HMC Antoniushove
HMC Bronovo
HMC Westeinde

– Dichtbij het strand

Als je bij HMC werkt dan werk je in de buurt van het strand. Hoe fijn is het dat je na of voor een drukke dag lekker even kunt uitwaaien op Scheveningen of Kijkduin? Of beter nog, nog even kunt genieten van de laatste of eerste uurtjes zon!

– Snel in het centrum

De locaties van HMC bevinden zich (vrijwel) direct in het bruisende centrum van Den Haag en Leidschendam. De Grote Markt is vanaf locatie Westeinde 5 minuten lopen en voor locaties Antoniushove en Bronovo op fietsafstand. Altijd leuk om met collega’s nog even te shoppen of borrelen na werktijd. Avondje stappen misschien?

– Jong HMC

Deze club enthousiastelingen bedenkt creatieve initiatieven voor jonge professionals tussen de 20 en 40 jaar. Denk aan meeloopdagen, barbecues, borrels, uitjes, themamiddagen etc! Misschien wil je wel in de organisatie?

– 3 locaties, veel variatie

Onze 3 ziekenhuislocaties met elk hun eigen specialismen en speerpunten maakt het werken bij HMC zeer gevarieerd. Samen met onze multiculturele patiëntenpopulatie is geen werkdag hetzelfde en blijft jouw werk uitdagend.

– Oog voor jouw ontwikkeling

Met ons opleidingscentrum Het Landsteiner instituut bieden wij een breed aanbod aan opleidingen aan. En we bieden jou de ruimte om cursussen, seminars, symposia en webinars te volgen.

Interesse in deze vacature?
Solliciteer of neem contact met ons op!
We zien je sollicitatie graag vóór 18 december 2019 tegemoet via het sollicitatieformulier.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Edwin Mentink (Manager ICT), via: 06-22940945.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij?
Bij HMC staat de patiënt centraal en zijn we trots op wat we doen. We werken met toegankelijke en betrouwbare collega’s en leveren topklinische kwalitatief hoogstaande zorg, dichtbij huis. Samen met de verwijzers, verpleging, verzorging en thuiszorg zorgen wij voor de patiënt zoals hij dat wil. HMC + Antoniushove + Bronovo + Westeinde: drie locaties met elk hun eigen accent.

Binnen ons topklinische ziekenhuis zijn de acute en oncologische zorg belangrijke speerpunten. Ook onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit van patiëntenzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Meer informatie over HMC vind je op www.haaglandenmc.nl.