Network Engineer

Geplaatst: 3 jaar geleden
Zoetermeer
Apply Now

Vacature omschrijving

NETWORK ENGINEER (FULLTIME IN ZOETERMEER)

Zetacom is op zoek naar nieuwe collega’s. Zie jij het als een uitdaging om onze groeiambities te ondersteunen? Zie je jouw succes als ons succes? En wil je onderdeel uitmaken van een enthousiast team? Dan willen wij graag kennismaken met jou!

Zetacom is op zoek naar een Network Engineer. Je maakt deel van uit van een gedreven team en speelt een belangrijke rol bij het implementeren, opleveren en onderhouden van datanetwerken bij onze klanten door het hele land.

Je bent een zelfstandige en gedreven engineer die datanetwerken implementeert, oplevert en onderhoudt. Dit start met het maken van een detail-ontwerp, vanuit een aangeleverde netwerkarchitectuur, gevolgd door het formuleren van een implementatieplan, om het vervolgens te realiseren en onderhouden, waarbij ook storing zoeken een onderdeel kan zijn. Je wilt altijd precies weten welke technische oplossingen en ontwikkelingen daarin zijn en deelt deze kennis graag met je collega’s.

In de praktijk
Je levert input voor het ontwerp van een robuuste en veilige netwerkomgeving en adviseert bij netwerk vraagstukken. Verder houd je je bezig met:

  • Plaatsing van netwerk hardware, zoals routers, switches, WiFi en Firewalling.
  • Configureren en testen van netwerkapparatuur.
  • Ondersteunen van klanten bij het onderhouden van het netwerk.
  • Analyseren en oplossen van problemen bij de klant, vaak op locatie.
  • Opstellen en onderhouden van implementatievoorschriften en adviezen.
  • Op de hoogte zijn en blijven van actuele ontwikkelingen binnen jouw expertisegebieden.

 

Wie ben jij?
Een technisch professional met HBO werk- en denkniveau. Of je hebt 5 jaar praktische ervaring in het vak. Het liefst in een ICT of technische omgeving.

Wanneer je beschikt je over certificaten (zoals HPE Master ASE, Cisco CCNP, Aruba ACMP, Fortinet NSE4) dat is een pré. Bij Zetacom kun je aanvullende certificaten behalen en je verder ontwikkelen als professional.

Daarnaast heb je een brede kijk op de ontwikkelingen met betrekking tot Networking en ICT-infrastructuren. Jouw kennis van en ervaring met het maken van hard- en softwareconfiguraties is op orde. Wanneer je ook overweg kunt met routing, switching, wlan en security dan heb je een streepje voor. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift.

Tot slot ben je zelfstandig, flexibel, vriendelijk en kenmerkt je aanpak zich door de juiste mix van denken en doen. Je bent bereid deel uit te maken van een waakdienst.

Mis je de werkervaring maar heb je wel jouw HBO studie afgerond? Dan staan wij open om samen met jou het gesprek aan te gaan en te bekijken wat de (opleidings)mogelijkheden zijn.

Wie zijn wij?
Met bijna 200 collega’s vanuit vier locaties is Zetacom uitgegroeid tot één van de grootste systems integrators in de ICT/Telecom markt. De wereld is volop in beweging, nieuwe technologie zorgt voor steeds meer communicatiemogelijkheden. Dat varieert van over meerdere digitale kanalen communiceren via internet tot zorgsystemen in grote ziekenhuizen tot het integreren van je (mobiele) telefoon, laptop en tablet voor optimale bereikbaarheid.

We zijn gespecialiseerd in de Zorg, waarbij onze middelen leiden tot een verbeterde communicatie en zo niet alleen de kwaliteit van leven van cliënten verhogen, maar ook de zorgmedewerker ondersteunen in het uitvoeren van zorgtaken.

Werken bij Zetacom?
Dit hebben we je te bieden:

  • Marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring
  • 24 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband)
  • Bedrijfswagen
  • Bonusregeling
  • Onkostenvergoeding
  • Pensioenregeling, waarvan twee derde van de premie voor rekening genomen wordt door Zetacom
  • Gebruik van laptop, gsm en mobiel abonnement voor zowel zakelijk als privé gebruik
  • Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
  • Uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, gericht op vakmanschap en vooruitgang
  • Korte lijnen en leuke ambitieuze collega’s
  • Op kantoor heb je de mogelijkheid om tussen het werk door te gamen met collega’s, te tafeltennissen of een potje tafelvoetbal te spelen. Ook wordt iedere dag op kantoor een gezonde lunch verzorgd.

 

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op: www.zetacom.nl. Bekijk vooral deze video om een indruk te krijgen van de sfeer op de werkvloer.

Volg ons ook op Twitter en LinkedIn om meer te weten te komen.

Zie jij je aan de slag gaan bij Zetacom als Zorg Engineer? Stuur dan je CV en motivatie via deze link. Ken je iemand die hier goed zou passen? Een tip wordt zeker gewaardeerd!

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Roel Ruigrok (Field Manager) of Esther Smit (HR Manager)
Tel. 088-938 2233
Email: recruitment@zetacom.nl