Medior Java developer

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Functie­omschrijving
Volop pionieren en continu bezig zijn met innovaties: bij de Dienst Uitvoering Onderwijs, dé topspeler op het gebied van ICT in Noord-Nederland, krijg je die kans. Als ondernemende medior Java developer speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van de nieuwste applicaties. Samen met onze senior developers til jij onze softwareontwikkeling naar een hoger plan.

Een wereld aan technieken
In een gedreven, ondernemende club professionals bouw je vernieuwende applicaties voor de verschillende projecten van DUO. Bijvoorbeeld een applicatie waarmee iedereen die studeert of heeft gestudeerd online alle zaken rondom de studiefinanciering kan regelen. Of projecten rondom de digitalisering van examens, blockchain of een geavanceerd continuous delivery cloudbased platform. Je gebruikt daarbij frameworks zoals Maven, Spring, Hibernate en AngularJS en de nieuwste technologieën en werkwijzen zoals DevOps, Cloud en User Experience.

Keuzevrijheid & groei
Jouw ideale werkomgeving? Die creëer je zelf. In één van onze vijftig DevOps teams. DUO biedt je daarvoor een mooie balans tussen playground en inhoud. We organiseren interessante en gezellige activiteiten, zoals teamuitjes, inhouse meet-ups en lezingen van bekende gastsprekers. Daarnaast neem je deel aan toonaangevende events als J-Fall, Devoxx en JavaOne.

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo-diploma en aantoonbaar meerdere jaren ervaring met Java;
  • Je hebt aantoonbaar affiniteit met het ontwikkelen en beheren van applicaties;
  • Je hebt ervaring met Spring, Hibernate, Apache Maven en AngularJS en bent bij voorkeur bekend met Puppet en XL Deploy;
  • Je weet wat Agile werken inhoudt, en bent (enigszins) bekend met methodieken als Scrum en Kanban, of je bent bereid om dit te leren;
  • Je bent een teamspeler en niet bang om voor een groep te staan;
  • Je bent ondernemend, resultaatgericht en kunt beweging en dynamiek veroorzaken;
  • Je toont initiatief en weet mensen te overtuigen.

 

Arbeids­voorwaarden
Salaris­niveau schaal 10
Maand­salaris Min €2.631 – Max. €4.229 (bruto)
Dienst­verband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week 36
Maximaal aantal uren per week 36
Geschikt voor de doelgroep banen­afspraak Ja

Overige arbeids­voorwaarden

Wat biedt DUO?

  • Van de grootste ICT-werkgever van Noord-Nederland mag je diversiteit op het gebied van ICT-projecten verwachten (ook op de lange termijn).
  • Uitstekende mogelijkheden voor work-life balance (grote vrijheid om je werktijden in te richten; de mogelijkheid om één dag per week thuis te werken en om bijvoorbeeld gedurende de lunchpauze lekker te sporten met collega’s).
  • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. DUO biedt oneindig veel opleidingsmogelijkheden.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), een dertiende maand (eindejaarsuitkering), een goede pensioensregeling, verlofregelingen en een ruim opleidingsbudget. Je hebt de mogelijkheid om jouw arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samen te stellen.
  • Het bezoeken en/of actief deelnemen aan ICT events zoals J-Fall, Devoxx en Java One.
  • Het mooiste uitzicht van Groningen.

 

Bijzonderheden
Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Interesse?
Reageer via de link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.