Ervaren C# .Net developer (32- 40 uur) in Leiden

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Word jij gelukkig van programmeren, heb je ruime ervaring in webdevelopment en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een ambitieuze startup? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens de snelle groei van de afgelopen maanden zijn wij op zoek naar een ervaren developer die ons team van ambitieuze developers kan versterken met het uitdenken en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en koppelingen. Doordat het platform schaalbaar is opgezet kunnen we continue doorontwikkelen. Wij developen op basis van SCRUM en werken oa. met C#, ASP.NETMVC, MS SQL en Angular.

Als developer werk je bij ons in een zeer ervaren, gedreven en enthousiast team. ChannelEngine deelt een pand met het zusterbedrijf, de e-commerce specialist Tritac, waardoor gemakkelijk veel kennis kan worden uitgewisseld en ook op een prettige manier kan worden samengewerkt.

Functie-eisen
Om deze functie op de juiste manier te kunnen vervullen, vinden wij het belangrijk dat jij beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt ruime ervaring met webdevelopment, databases en API’s
  • Bij voorkeur beschik je over een relevante HBO of WO-opleiding
  • Je denkt graag mee in een informele en snelgroeiende startup
  • Ervaring met e-commerce en systeemintegraties is een pre
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt veel plezier in programmeren en zorgt dat je op de hoogte bent van de nieuwste technieken zoals bijvoorbeeld .NET core
  • Je hebt ruime ervaring met C#, ASP .NET MVC en SQL Server

 

Wat bieden wij?

Bij ChannelEngine kom je te werken in een team met zeer ervaren architecten en developers waar je veel mee kunt sparren. De kracht van het team is dat iedereen een passie heeft voor programmeren en altijd bezig is zichzelf en het product beter te maken.

Daarnaast is het ook een heel gezellig team, zitten we in een mooi grachtenpand in hartje Leiden en zorgen we goed voor je met goede koffie en thee, vers fruit en stoelmassages. Daarbij zijn we heel flexibel in hoe jij je werk en werktijden wilt indelen.

Wat is ChannelEngine?

ChannelEngine is een snelgroeiend SaaS platform dat webshops, ERP’s en elk ander pakket aan Europese online marktplaatsen koppelt. Grote partijen zoals Amazon, Bol.com, eBay, Cdiscount, Carrefour, Blokker en vele anderen zijn partner van ons. Daarnaast werken wij voor mooie klanten zoals vtwonen, Travelbags, Body & Fit.

Via ChannelEngine kan een bedrijf haar producten direct online aanbieden op meerdere marktplaatsen tegelijk. De bestellingen worden vanaf de marktplaatsen opgehaald en in de omgeving van de klant ingeschoten voor verdere afhandeling. De terugkoppeling van een verzending gebeurt vervolgens ook via ChannelEngine, waardoor het hele traject op gemakkelijke wijze geautomatiseerd kan worden.

Ben je op zoek naar een technische uitdaging, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ChannelEngine hebben we een groot scala aan klanten en koppelingen, daarnaast verwerken we grote datasets realtime. Om dit alles goed te laten verlopen wordt er natuurlijk gebruik gemaakt van versiebeheer, unit tests en continuous integration.

Overige informatie
Wil jij…

  • een afwisselende baan in een gedreven, kleinschalig en niet-hiërarchisch team?
  • meegroeien met een snel groeiend bedrijf met grote Europese ambities?
  • ontwikkelen aan een eigen internationaal e-commerce platform?
  • gezellige collega’s met gezamenlijke lunch en flexibele werktijden?
  • een fijne werkplek in een historisch pand in het centrum van Leiden?
  • ergonomische werkplekken, zit/sta bureau’s en supersnelle PC’s met 3 beeldschermen?
  • darten in je pauzes, stoelmassages, vers fruit en heerlijke koffie van versgemalen bonen?

 

Heb je meerdere vragen met ja beantwoord? Solliciteer dan direct via deze link! Mail naar info@channelengine.com of bel 0715288795

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.