Video-platform Expert

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Video-platform Expert
Belastingdienst

Functie­omschrijving

“Ik heb dagelijks te maken met het spanningsveld tussen een veilige omgeving, continuïteit, nieuwe functionaliteiten, vlotte doorlooptijden en veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid. Samen met mijn collegas én met de benodigde creativiteit breng ik onze producten en diensten op een steeds hoger niveau en bereik ik een steeds groter publiek, ook buiten de Belastingdienst” Marcel Wolters – system engineer mobility & collaboration services.

Team telematica is onderdeel van het devops-team mobility en collaboration services (MCS) dat producten en diensten ontwikkeld, zoals video- en telefonieplatforms, die steeds meer geïntegreerd gaan worden in samenwerking-platforms.

In jouw rol van senior specialist video-platform ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en documenteren van high én low level design functionaliteiten voor video conferencing-diensten. Denk dan aan bijvoorbeeld verkeersstromen, gebruik, configuratie en inrichting van onder andere TMS, Conductor, Expressway, CUCM, TP, CMS en Cisco Jabber. En het resultaat na bouwen en testen op het Cisco platform is dan uiteraard uitvoerbaar binnen de kaders van de Belastingdienst.

Als senior specialist video-platform kun je de domeinarchitectuur lezen en begrijpen. Je volgt actuele technische ontwikkelingen en in jouw ontwerp sorteer je hierop voor. Je bent deskundig op het gebied van de technische invulling van de video conferencing-strategie en je beschikt over platform-overstijgende kennis van infrastructuren en van de platforms Windows en Unix/Linux.

Vanuit die kennis en dat inzicht heb je kijk op toekomstige ontwikkelingen en stuur je op lange-termijn-ontwerpvoorbereidingen. Je herkent de functionele behoeftes van de gebruiker en kunt die vertalen naar verbeteringen in onze video- en telefonie-diensten.

Als senior specialist video-platform krijg je alle ruimte om je te verdiepen in vernieuwende technieken en denk je proactief mee over verbeteringen. Je neemt deel in projecten, of je voert deze zelf uit. In de afstemming werk je – op basis van scrum en DevOps – nauw samen met je collega’s die je meeneemt en coacht in hun ontwikkeling. Op deze wijze draag je bij aan de kwaliteit van de werkzaamheden én aan de ontwikkeling van jouw team! Dus

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Marcel? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact met ons op!

Functie-eisen

  • Je hebt liefst een wo-diploma in de (technische) informatica óf je beschikt aantoonbaar over academisch werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante en actuele werkervaring op het gebied van video, telefonie en netwerkinfrastructuur en de praktische toepassing ervan.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met Cisco en Narrow casting oplossingen, met name op UC ( uniformed communication)gebied en van netwerkinfrastructuur, netwerkservices en daaraan gerelateerde omgevingen.
  • Je beschikt over de kennis van CCIE Collaboration.
  • Je bent bekend met Cisco Video Platform (backend) en endpoint (vc-sets, jabber etc) ; Middleware (integratiemogelijkheden), Windows server/client, VMware en Linux distributies/scripting.
  • Je bent bekend met het Cisco Video Platform (backend) en endpoint (vc-sets, jabber etc) ; Middleware (integratiemogelijkheden), Windows server/client, VMware en Linux distributies/scripting.
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op gebied van Beheer, Qos, ASLITIL.
  • Als je beschikt over kennis van IBM Domino en Connections oplossingen is dat een pre.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.

 

Jouw competenties?

  • analyseren
  • klantgerichtheid
  • samenwerken
  • plannen en organiseren
  • resultaatgerichtheid

 

Herken jij je jezelf ook hierin?

Je hebt een positieve instelling en dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Communicatief ben je sterk en ook samenwerken en contact leggen met anderen gaat je goed af. Je denkt in oplossingen, neemt initiatief en je bent standvastig als dat nodig is. Je bent analytisch sterk en loopt warm voor complexe vraagstukken. Je bent zelfstandig in je doen en laten, creatief en je durft buiten de gebaande paden te treden. Ook wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en heb je de ambitie om nieuwe dingen te leren én te groeien binnen onze organisatie.

Arbeids­voorwaarden

Salaris­niveau schaal 12
Salaris­omschrijving De werkzaamheden in deze functie zijn ingedeeld in schaal 12 van het BBRA ’84. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal 5450,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantie- en eindejaartoeslag.Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen. Hiervoor krijg je een vergoeding.
Maand­salaris Min €3.667 – Max. €5.450 (bruto)
Dienst­verband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeids­voorwaarden

Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.*Wij bieden je een inwerkprogramma aan en afhankelijk van je opleiding en werkervaring een opleiding en/of training. Gedurende dit opleidingstraject is het niet mogelijk om in deeltijd te werken. Nadat je dit hebt afgerond en bij goed functioneren, word je aangesteld in vaste dienst. Mocht je het opleidingstraject niet succesvol afronden dan word je aanstelling bij de Belastingdienst beëindigd. De interne kandidaat die de verplicht te volgen opleiding niet succesvol afrondt, wordt teruggeplaatst naar zijn oorspronkelijke organisatieonderdeel en belast met werkzaamheden die gelijk of gelijksoortig zijn aan die van de oorspronkelijke functie.

Bijzonderheden

We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Een (online) voorselectietest of een assessment maakt deel uit van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten). Het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je via deze link reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.