Servicedesk medewerker IT Nederland

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Word jij de held van onze klanten?

De wereld wordt geteisterd door schurkerige soft- en hardware issues. Daarom zoeken wij een Support Engineer/ Servicedeskmedewerker IT met superkrachten! Een supportheld die eindgebruikers onbaatzuchtig en onbevreesd verder helpt bij prangende vragen en IT-problemen. Ben jij die onverschrokken anti-schurk die remote en on-site ondersteuning biedt aan onze opdrachtgevers in trouble? Holy system failure, Batman – solliciteer dan vóór het te laat is!

Als Support Engineer/ Servicedeskmedewerker IT combineer jij je bovenmenselijke tricks and powers om eindgebruikers razendsnel weer aan het werk te helpen. Dat doe je zelfstandig of samen met jouw supersonische helpdeskcollega’s. Je weapons of choice – naast je technical abilities? Precisie, servicegerichtheid, verantwoordelijkheidsgevoel en – natuurlijk – jouw speciale gave om onder de meest verhitte omstandigheden cool te blijven. Heb jij de power of elasticity? Dat komt dan mooi uit, want het plegen van heldendaden is afwisselend werk en vraagt om de nodige flexibiliteit.

Werk je op de helpdesk ICT, dan verricht je in korte tijd megaveel reddingacties en krijg je alle ruimte om je krachten verder te verfijnen. Hierdoor kan het zijn dat je al snel uit je Support Engineer superhero-outfit groeit. Maar geen nood! In dat geval kun je meteen aan de slag als volwaardig Support Specialist.

Dus: krijg jij via je intuïtieve vermogens door dat het werken op een servicedesk jou op je killerbody geschreven is? Vlieg dan met één vuist in de lucht naar deze link of lees meer over waaraan je als supportheld moet voldoen

Jouw kwaliteiten
Als Support Engineer/ Servicedeskmedewerker IT op de helpdesk ben je dienstbaar, klantvriendelijk, stressbestendig en analytisch beresterk (al loop je daar als hero natuurlijk niet mee te koop). Omdat mensen redden mensenwerk is, gooi je ook geregeld je uitstekende communicatieve en social skills in de strijd.

Wat verder nog tot jouw wapenarsenaal behoort:

  • Afgeronde IT-opleiding op mbo niveau 4.
  • 1-2 jaar relevante ervaring als held op een servicedesk ICT.
  • Ervaring met servicedesk- of werkplekbeheeractiviteiten.
  • Ervaring met on-site en remote supportwerkzaamheden.
  • Certificaten op het gebied van ITIL en Microsoft (of bereid deze te halen).
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Rijbewijs B.

 

Waar jij op kunt rekenen
Stilstand is kryptonite voor supporthelden! Daarom word je persoonlijk begeleid, ook op het gebied van loopbaanontwikkeling. Daarnaast kun je rekenen op veel vrijheid en vertrouwen en ben je van harte welkom op onze hackathons, informele kennisevents, BBQ’s, borrels en game-avonden.

Ga je bij Centric aan de slag, dan kun je, naast een heldenstatus, rekenen op:

  • Een salaris tussen 1.700 euro en 1.900 euro bruto *
  • Uitdagende en afwisselende opdrachten
  • Beschikbaarheid over een Centric-auto (deze auto mag je tegen een kleine vergoeding ook privé gebruiken)
  • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden
  • Persoonlijke begeleiding
  • Technische sessies en informele bijeenkomsten
  • Lidmaatschap landelijk Expertise Center Support
  • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
  • Goede pensioenvoorziening en 26 vakantiedagen

 

dit salaris kun je zelf laten groeien door het behalen van certificaten. Verder is het salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.

Werken bij Centric
Centric is een hechte en informele organisatie die graag in haar medewerkers investeert. Onze mensen bepalen ons succes – dát idee. Daarom krijg je bij Centric de kans trainingen te volgen en kun je continu werken aan je persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden.

Contact
Heb je vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan telepathisch contact op met Bas Becks. Je kunt hem natuurlijk ook mailen (bas.becks@centric.eu) of bellen (06-10 95 38 79).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.