Centric Software Tester – Utrecht

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Software Tester

Ben jij het type: het kan altijd perfectionistischer?

Kom dan werken bij Centric als softwaretester. Ons aanbod van testopdrachten is lekker gevarieerd. Bovendien houden we sterk rekening met jouw kwaliteiten en ambities.

Als softwaretester bij Centric maak je deel uit van een hecht, behulpzaam en gezellig testteam. Jouw taak? Onze klanten helpen de softwarerisico’s tot een minimum te beperken. Omdat je wordt gedetacheerd, krijg je te maken met verschillende testopdrachten bij bedrijven in verschillende sectoren. Je komt dus al snel met allerlei testtechnieken en -methodieken in aanraking. Super leerzaam en ook nog eens erg afwisselend!

Agile-testen
Een groot deel van onze klanten werkt met Agile. Voor deze groep test jij softwareoplossingen, webapplicaties en websites. Je beoordeelt userstory’s op testbaarheid en ontwerpt testen die bij deze userstory’s horen. Ook rapporteer je de testresultaten aan productowners en andere stakeholders. Zijn er verbeteringen die doorgevoerd moeten worden? Dan bespreek je die binnen het ontwikkelteam. Daar weet je jouw standpunten helder en overtuigend over te brengen. Dit betekent dat je behalve technisch, ook communicatief je mannetje (of vrouwtje) staat.

Testautomation
Andere taken op jouw to-testlijstje, zijn het testen van backendsystemen, integraties en migraties. En we horen je denken: doen ze ook nog iets met testautomation? Zeker! Sterker nog; Centric investeert flink in deze ontwikkeling. We vinden het dan ook erg fijn als je bekend bent met tools als Selenium, Microsoft Testmanager of Tosca.

Jouw kwaliteiten
Je bijt je graag stevig vast in complexe technische vraagstukken. Verder werk je het liefst in teamverband, ben je een Pietje Zeer Precies en niet bang je mening te geven.

Wat verder nog op jouw cv staat:

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding (bij voorkeur Informatica of hieraan gerelateerde studierichting)
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een Agile-omgeving
  • Je hebt ervaring met testautomatisering en -tooling
  • Kennis van Java en C# is een sterke pre

 

Waar jij op kunt rekenen
We bieden je een functie op het snijvlak van business, analyse, development en operations. Je kunt rekenen op veel doorgroeimogelijkheden, ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke begeleiding door je fieldmanager. Bovendien helpen we je up-to-speed te blijven met de laatste technieken. Zo kun je actief deelnemen aan onder andere onze Compentence Centers, Expertise Centers en Craft, het groei- en kennisdelingsplatform. Je krijgt toegang tot in- en externe testevents en workshops en de kans Craft Expert te worden. Op die manier deel je jouw kennis met testers in heel Nederland!

Ga je bij Centric aan de slag, dan bieden wij jou:

  • De mogelijkheid je TMap, ISTQB en PSM-1-certificaten te halen
  • Mobiliteitsbudget voor een leaseauto (inclusief privékilometers, ook in het buitenland) of eigen vervoer
  • Toegang tot veel verschillende in- en externe kennisevents
  • Persoonlijke inzetbonus
  • Grote variatie aan opdrachten bij bedrijven in verschillende branches
  • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
  • Een prima pensioen (7,5% netto van de pensioengrondslag)
  • 26 vakantiedagen

 

Werken bij Centric
Je komt te werken bij een hechte en informele organisatie die in haar medewerkers investeert. Want we willen graag dat jij tevreden bent. Dat je met plezier naar je werk gaat en doet waar jij goed in bent.

Zo krijg je bij Centric alle kans je te ontwikkelen. Je kunt gecertificeerde opleidingen volgen en deelnemen aan verschillende kennisgroepen. Via deze kennisgroepen krijg je toegang tot de beste in- en externe kennisevents. Leerzaam en gezellig!

Bovendien kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. In je dagelijks werk, maar ook op het gebied van je loopbaan. Heb je de ambitie om door te groeien? Centric denk graag met jou mee over de volgende stap in jouw carrière en biedt veel aantrekkelijke mogelijkheden.

Werken we hard? Zeker! Maar ook relaxen staat hoog op de agenda. Daarom tuigen we regelmatig een borrel, barbecue, game-avond of hackathon op. Meer sportief ingesteld? Maak dan je spieren los bij onze zeer actieve fiets- of hardloopclubs.

Wil jij werken voor een bedrijf dat écht in jou investeert? Solliciteer dan meteen via deze link!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.