Cloud Specialist

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Cloud Specialist

Technische speeltuin
Grootste robotproducent
Werken met de nieuwste technieken

  • Maassluis
  • 32-40 uur
  • HBO opleiding

 

Wat ga je doen?
Je bent medeverantwoordelijk voor de verdere implementatie en continue doorontwikkeling van ons nieuwe technologie platform. Je doet dit in nauwe samenwerking met collega-specialisten, variërend van IT-architecten, Security Specialisten tot softwareontwikkelaars. Je zult actief deelnemen aan het Cloud Competence Center, opgericht om onze IT gerelateerde innovatie doelstellingen te waarborgen alsmede aan DevOps teams.

Binnen Lely groei je uit tot dé expert op het gebied van (public) Cloud Architectuur en diensten. Je neemt de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en het onderhoud van standaarden rondom ons technologie platform en je bent nauw betrokken bij het opzetten van de cloud governance. Je geeft invulling aan het inrichten en optimaliseren en adviseren van cloud diensten in dynamische, innovatieve omgevingen zoals IT en Product Development. Denk daarbij dus niet alleen aan diensten gericht op kantoorautomatisering zoals werkplekken en datacenters, maar ook aan diensten rondom onze geavanceerde melkrobots en andere producten!

Wat breng je mee?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Aantoonbare ervaring met Microsoft Azure diensten en best practices;
  • Ervaring met Amazon AWS is een pré;
  • Aanvullende relevante certificeringen zijn een pré;
  • Enthousiast, pragmatisch, resultaatgericht en doorzettingsvermogen zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn, naast je servicegerichtheid naar de organisatie en je proactieve hands-on werkstijl;
  • Je bent bereid om continue je kennis te verbreden en te verdiepen in nieuwe technologieën en diensten binnen je vakgebied;
  • Je beheerst van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Deze functie is fulltime (40 uur per week) en bevindt zich in Maassluis, Nederland. Je rapporteert aan de Corporate IT Manager.

Wat bieden we jou?
Jouw kennis wordt in onderling overleg voortdurend op een hoog peil gehouden, bijvoorbeeld middels het volgen van gerichte trainingen. Daarnaast verdiep jij je regelmatig in de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en wordt je hiermee vanuit Lely ondersteund.

  • Werken in een internationale omgeving bij één van de meest innovatieve organisaties van Nederland;
  • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Een open werkomgeving met o.a. flexibele werktijden;
  • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
  • Een open cultuur, goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

… en op de Lely Campus hebben we de lekkerste cappuccino’s gemaakt door onze eigen barista met verse melk rechtstreeks van de boerderij, een bedrijfsrestaurant en zelfs een sportveld op het parkeerdek!

 

Wil je meer informatie over deze vacature?
Stace Barreiro de Leon
Bel of WhatsApp via +31(0)644515395.

Of solliciteer direct online via de Solliciteer button.

About Lely
Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.