Oracle dBA Configuration Manager

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Oracle dBA Configuration Manager – Regio: Zuid-Holland

In de wereld van handel is het noodzaak dat alle systemen sterk, soepel en stabiel draaien. Als Oracle/Linux dBA weet je precies hoe je onder andere het configuratiemanagement in dient te richten om dit succesvol te doen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je collega’s wereldwijd! Houd jij je graag bezig met het beheren, innoveren en implementeren van de nieuwste Oracle en Linux systemen?

De functie
De Oracle/Linux dBA is verantwoordelijk voor het zelfstandig opzetten, inrichten, configureren, upgraden en beheren van onder andere de Oracle Server omgevingen. Zo volg je trends bijvoorbeeld ook de markt om te zien welke nieuwe technologieën een bijdrage kunnen leveren aan de gehele IT omgeving, waar nodig implementeer je deze uiteraard met veel plezier. Dagelijks schakel je met collega’s uit zowel je eigen team, andere teams of van de afdeling development. Zo maak je ook deel uit van het DevOps team voor ESB (Enterprise Service Bus).

Met jouw ondernemende geest, nieuwsgierige blik en sterke verantwoordelijkheidsgevoel ben jij de schakel die ervoor zorgt dat de IT organisatie iedere dag opnieuw weer een stap dichter bij de toekomst komt. En hoe je dit configureert? Momenteel wordt gebruik gemaakt van zowel Puppet als Chef.

Het profiel
Je bent in staat om Technische ontwerpen te schrijven en hebt ervaring met performance tuning, onder jouw beheer geen systeem dat niet perfect draait! De perfecte kandidaat heeft verstand van Oracle tools zoals Linux, Red Hat, Dataguard, Oracle Grid Control en rman. Je schrikt niet van nieuwe technologieën: Je omarmt uitdaging en ziet het dan ook als een mooi leermoment als er nieuwe innovaties op de markt verschijnen. Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Oracle dBA (bij voorkeur versie 12);
  • Proven track record als het gaat om het zelfstandig beheren, upgraden en beheren van Oracle Server omgevingen;
  • Bereidheid tot het draaien van stand-by dienst (1x per 6 weken).

 

De organisatie
Onze klant is een internationale eindgebruiker met de verantwoordelijkheid voor de internationale handel van onder andere graan, zaden, biodiesel, katoen en suiker. Deze organisatie is wereldwijd actief in meer dan 35 landen die zich allen inzetten voor de inkoop, verkoop en verwerking van deze grondstoffen. In Nederland wordt onze klant vertegenwoordigd door 350 toekomstige collega’s waarvan 70 FTE zich puur richt op IT.

Samen met 12 collega’s vorm je het Core Engineering Team. Gezamenlijk draag je de verantwoordelijkheid voor zowel het beheer, support en de verdere ontwikkeling van de databases/het storage netwerk en VMware. Je werkt nauw samen met de andere teams binnen de afdeling IT Operations om te zorgen voor een wereldwijd goede en stabiele IT omgeving. Dagelijks schakel je dan ook regelmatig met de interne development afdeling om te zorgen voor een perfecte afstemming.

Het aanbod
Uiteraard ben je benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden die samengaan met deze uitdagende functie. Naast een meer dan competitief salaris is er een premievrij pensioenstelsel en heb je de beschikking over 25 (+2) vakantiedagen. Uiteraard worden zaken als een telefoon, laptop en reiskostenvergoeding tevens verzorgd! Mocht je verdere vragen hebben neem gerust even contact met me op, ik vertel je graag alles over deze uitdaging.

Interesse?
Solliciteer online via de​ze link: https://glencoreagriculture.redirect.your-jobresponse.com/o/198975/V280/solliciteren

Meer informatie
Jaap van Montfort
M:+31 6 1853 2762
T: +31 88 044 2000
E: Jaap.van.montfort@sterksen.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.