Software Tester

Geplaatst: 3 jaar geleden
De Flinesstraat 9 Amsterdam
Apply Now

Vacature omschrijving

Software Tester

Dienstverband Fulltime

Werklocaties Hoofdkantoor Amsterdam De Flinesstraat 9 Amsterdam 1114 AL

De nummer één groothandel van Nederland worden: dat is ons doel. Als Software Tester op ons hoofdkantoor draag jij hier direct aan bij. Wil jij aan de slag in een dynamische organisatie met veel verschillende systemen en landschappen? Ben je zelfstandig, flexibel en steek je graag de handen uit de mouwen? En wil je de inzichten en ideeën die je opdoet tijdens het testen gebruiken om collega’s en klanten te helpen? Dan bouwen wij graag samen met jou aan een groots Makro.

Systemen en applicaties testen en het algemene testproces professionaliseren: dat is jouw hoofdtaak als Software Tester. Om de juiste software draaiende te houden binnen onze bedrijfsprocessen werk je nauw samen met ons moederbedrijf, dat de software ontwikkelt.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s test je nieuwe software. Je helpt onze business analisten en projectmanagers om processen en vereisten scherp te krijgen. Daarnaast hou je je bezig met het opzetten, begeleiden en uitvoeren van gebruikersacceptatietesten (UAT) en regressietesten en met defect management. Je bent scherp op mogelijke problemen in softwareprocessen en onderneemt actie wanneer je deze signaleert.

Jou zoeken we

Jij bent een teamspeler die van aanpakken houdt. Tevreden klanten en goede resultaten: daar ga je voor. Je bent analytisch sterk, houdt van afwisseling en denkt groots, in oplossingen en mogelijkheden. Met jouw baanbrekende ideeën wil je echt een verschil maken en meebouwen aan Makro van de toekomst.

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, het liefst op IT-gebied, en minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van gebruikersacceptatietesten. Daarnaast ben je bekend met Agile werken (JIRA), Tmap en ISTQB (bij voorkeur gecertificeerd) en heb je goede stakeholder managementskills.

Dáárom werken bij Makro

  • Een leuke, afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met een goede sfeer.
  • Een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling en personeelskorting.
  • Makro is onderdeel van de grote, internationale organisatie METRO AG, maar toch open en benaderbaar.
  • Meebouwen aan Makro van de toekomst. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om écht een verschil te maken.
  • Samenwerken met een gedreven, ondernemende en diverse club mensen.
  • Veel kansen om groots te groeien – zowel professioneel als persoonlijk.
  • Uitstekend bedrijfsrestaurant waar je zelfs warme maaltijden voor thuis kunt bestellen.

Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro

Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken. Doe het groots. Doe het Makro.

Interesse gekregen in deze functie?

Dan komen we graag met je in contact! Solliciteren kan via de Solliciteer button.